תשלומים מקוונים
רישום לגני ילדים - חדש
עצמאות שמח בעכו

לימודי קולנוע לסטודנטים מעכו

לימודי קולנוע לסטודנטים מעכו (הגדל)
עיריית עכו מקדמת בימים אלה יחד עם המרכז האקדמי ויצו חיפה ומרכז צעירים עכו הרשמה לתכנית לימודים ייחודית לתואר ראשון בלימודי קולנוע וחינוך. סטודנטים שיעמדו בתנאי הסף יוכלו ליהנות ממלגת לימודים מהעירייה ויקבלו בתום לימודיהם גם תעודת הוראה.
בתכנית המתמקדת ביצירה קולנועית חברתית דוקומנטרית, יקבלו הסטודנטים הכשרה מעמיקה בכל תחומי העשייה הקולנועית ולצידם לימודים תיאורטיים מגוונים. כל זאת בליווי אנשי מקצוע מהמובילים בארץ.
במהלך הלימודים יזכה כל סטודנט להתנסות מעמיקה ביצירת סרטים עצמאיים, הנעשים במלואם על ידו. סרטים אלו יהיו הבסיס להשתלבות מוצלחת בתעשיית הקולנוע. בנוסף, ירכשו הסטודנטים כלים המאפשרים לעסוק בהוראת הקולנוע והתקשורת המעשית, בבתי הספר העל יסודיים ובמסגרות החינוך הבלתי פורמאלי.
המחלקה קיבלה היתר מהמל"ג  לרישום סטודנטים לתואר אקדמי בקולנוע. הענקת התואר מותנית באישור המועצה להשכלה גבוהה. פתיחת התכנית מותנית במספר נרשמים כפי שייקבע ע"י המרכז האקדמי.
סטודנטים המעוניינים לקבל פרטים על התכנית ותנאי הקבלה מוזמנים להתקשר למרכז צעירים עכו04-9917477

זו השנה השמינית ברציפות שהוענקו לעיר עכו חמישה כוכבי יופי
עכו חוגגת 67 שנה לעצמאות ישראל
עם עומר אדם, קובי פרץ, יובל דיין ושלישיית גמר הכוכב הבא
לרגל חגיגות העצמאות שייערכו ב-22.4 ייחסמו לתנועה קטעי הרחובות ויצמן והעצמאות ביום זה
החל מהשעה 9:00 בבוקר ועד השעה 01:00 בלילה.
חוק סגירת עסקים בערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה
ביום שלישי, ב' באייר תשע"ה, 21.4.15, ערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ופעולות איבה, החל מהשעה 18:00 יש לסגור עסקים. חל איסור בפתיחת בתי עינוג, השמעת מוסיקה, מכירת משקאות חריפים והוצאת שולחנות וכיסאות לרחוב. פקחי העירייה ומשטרת ישראל יאכפו את החוק.
בערב יום הזיכרון ילחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה
יחסמו לתנועה וחניה קטעי הרחובות ויצמן והעצמאות מהשעה 15:00 ועד השעה 22:00.