הנחיות חירום
מוקד עירוני

חיילי פרק משימה חדשים נקלטו בעכו

23/08/2016
חיילי פרק משימה חדשים נקלטו בעכו (הגדל)
עיריית עכו והחברה למרכזים קהילתיים קלטו השבוע חיילים חדשים במסגרת פרויקט פרק משימה הפועל בעכו במטרה לתת מענה וסיוע למסגרות החינוך השונות בעיר. השנה נקלטו תנועת האיחוד החקלאי כתנועה התיישבות ציונית המאמינה בעבודה עם נוער וקהילה בחינוך ותנועת בית"ר של הנוער הלאומי על פי תפיסתו של זאב ז'בוטינסקי. כחלק משיטת החינוך והתפיסה העירונית פועלים הגרעינים החברתיים בבוקר במסגרות בית ספריות ואחר הצהריים במסגרות הבלתי פורמאליות, ובכך מהווה רצף של תהליך חינוכי יום יומי עם החניכים ותלמידי המסגרות.
פרק המשימה עובד בהכוונת מנהל החינוך בעירייה, כפוף ליחידת הנוער העירונית ומשמש זרוע ביצועית של מרכז ההכנה  לצה"ל בעכו. "לחיילי פרק משימה יש מוטיבציה גבוהה  והם כוח איכותי שיסייע לנוער של עכו בתהליכים חינוכיים ובמיוחד בהכנה לגיוס״, אמר עמיחי כהן, רכז הכנה לצה״ל בעיר.

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
עצרת זיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה תיערך בעכו
ביום ראשון, ד' באייר תשע"ז, 30.4.17 בשעה 19:30 באנדרטה לזכר בני עכו שברחבת העירייה. מסע הזרים יחל בשעה 19:15 מהאנדרטה לזכר פורצי עכו ברח' בן עמי לכיוון רחבת העירייה.
ערב שירי לוחמים
ייערך ביום ראשון, 30.4 בתום העצרת המרכזית, בשעה 21:15 בקונסרבטוריון העירוני ע"ש שטראוס עם דוד ד'אור.
אזכרה ללוחמי המתרות ועולי הגרדום
ייערך ביום א, 30.4 בשעה 16:00 בחדר הגרדום בכלא עכו בהשתתפות חברי כנסת, רב העיר הרב יוסף ישר, ראש העיר שמעון לנקרי ולוחמי המחתרות ומשפחותיהם.
עכו חוגגת 69 לעצמאות ישראל
יום ב', 1.5 החל מהשעה 20:00 ברחבת העירייה: משה פרץ, דודו אהרון ודניאל לוי