הנחיות חירום
רישום לגניםםם

30/08/2016
חיים משותפים: משלחת של ילדים מעכו ומטה אשר תצא לטורניר שלום עולמי בכדורגל באיטליה (הגדל)
משלחת של 14 ילדים מעכו וממטה אשר, יהודים וערבים תצא ביום חמישי השבוע למחנה אימונים בכדורגל בסאן מרינו שבאיטליה. המשלחת בראשותו של ח"כ זוהיר בהלול תשהה באיטליה שבוע ימים ואף תשתתף בטורניר כדורגל בינלאומי. המשלחת תצא לחו"ל ביוזמת ההתאחדות העולמית לשלום (upf).
השבוע נערכה למשלחת הצעירה קבלת פנים חגיגית בלשכת ראש העיר עכו שמעון לנקרי בהשתתפות הורי הילדים, סגן ראש העיר אדהם ג'מאל, ח"כ בהלול, מאמני כדורגל, נשיא התאחדות השלום הוד בן צבי ונשיאת התאחדות הנשים לשלום עולמי עדי סאסאקי.
במהלך המפגש אמר ראש העיר עכו שמעון לנקרי: "הכדורגל הוא ספורט שמחבר בין אנשים ואני שמח שהמשלחת מורכבת מקבוצת ילדים משותפת של יהודים וערבים. כאן בעכו אנו עושים מאמצים לשמור על חיים משותפים ואשמח שתהיה המשכיות לפרויקט חשוב ומבורך זה".
ח"כ בהלול ציין שהמשלחת מייצגת את מדינת ישראל ואין ספק שהדבר מסייע לחזק את מרקם היחסים בין יהודים וערבים. "אני חב תודות למכביר לעיריית עכו ולראש העיר שמעון לנקרי שלא חסכו מאמצים כדי להרים את הפרויקט", הוסיף ח"כ בהלול.
נשיא התאחדות השלום הוד בן צבי אמר, כי הם רואים בעיר עכו מודל לדו קיום ויש לנצל את משחק הכדורגל לקרוב לבבות.

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים הוצאה לחברה מקיבוץ עין המפרץ בגין מפגעי ריח