הנחיות חירום
יד לבנים

30/08/2016
חיים משותפים: משלחת של ילדים מעכו ומטה אשר תצא לטורניר שלום עולמי בכדורגל באיטליה (הגדל)
משלחת של 14 ילדים מעכו וממטה אשר, יהודים וערבים תצא ביום חמישי השבוע למחנה אימונים בכדורגל בסאן מרינו שבאיטליה. המשלחת בראשותו של ח"כ זוהיר בהלול תשהה באיטליה שבוע ימים ואף תשתתף בטורניר כדורגל בינלאומי. המשלחת תצא לחו"ל ביוזמת ההתאחדות העולמית לשלום (upf).
השבוע נערכה למשלחת הצעירה קבלת פנים חגיגית בלשכת ראש העיר עכו שמעון לנקרי בהשתתפות הורי הילדים, סגן ראש העיר אדהם ג'מאל, ח"כ בהלול, מאמני כדורגל, נשיא התאחדות השלום הוד בן צבי ונשיאת התאחדות הנשים לשלום עולמי עדי סאסאקי.
במהלך המפגש אמר ראש העיר עכו שמעון לנקרי: "הכדורגל הוא ספורט שמחבר בין אנשים ואני שמח שהמשלחת מורכבת מקבוצת ילדים משותפת של יהודים וערבים. כאן בעכו אנו עושים מאמצים לשמור על חיים משותפים ואשמח שתהיה המשכיות לפרויקט חשוב ומבורך זה".
ח"כ בהלול ציין שהמשלחת מייצגת את מדינת ישראל ואין ספק שהדבר מסייע לחזק את מרקם היחסים בין יהודים וערבים. "אני חב תודות למכביר לעיריית עכו ולראש העיר שמעון לנקרי שלא חסכו מאמצים כדי להרים את הפרויקט", הוסיף ח"כ בהלול.
נשיא התאחדות השלום הוד בן צבי אמר, כי הם רואים בעיר עכו מודל לדו קיום ויש לנצל את משחק הכדורגל לקרוב לבבות.

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
עצרת זיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה תיערך בעכו
ביום ראשון, ד' באייר תשע"ז, 30.4.17 בשעה 19:30 באנדרטה לזכר בני עכו שברחבת העירייה. מסע הזרים יחל בשעה 19:15 מהאנדרטה לזכר פורצי עכו ברח' בן עמי לכיוון רחבת העירייה.
ערב שירי לוחמים
ייערך ביום ראשון, 30.4 בתום העצרת המרכזית, בשעה 21:15 בקונסרבטוריון העירוני ע"ש שטראוס עם דוד ד'אור.
אזכרה ללוחמי המתרות ועולי הגרדום
ייערך ביום א, 30.4 בשעה 16:00 בחדר הגרדום בכלא עכו בהשתתפות חברי כנסת, רב העיר הרב יוסף ישר, ראש העיר שמעון לנקרי ולוחמי המחתרות ומשפחותיהם.
עכו חוגגת 69 לעצמאות ישראל
יום ב', 1.5 החל מהשעה 20:00 ברחבת העירייה: משה פרץ, דודו אהרון ודניאל לוי