הנחיות חירום
מוקד עירוני

כ-300 מלגות ראש העיר חולקו לסטודנטים מעכו

30/08/2016
כ-300 מלגות ראש העיר חולקו לסטודנטים מעכו (הגדל)
במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי חולקו השבוע באמצעות עיריית עכו- אגף נוער וצעירים ושותפים נוספים כ-300 מלגות בגובה של 1000-5000 ש״ח לסטודנטים תושבי העיר עכו. היקף חלוקת המלגות הינו בגובה של כחצי מיליון ₪. בתמורה למלגה התנדבו הסטודנטים 25-65 שעות התנדבות בארגונים חברתיים קהילתיים ובבתי ספר ברחבי העיר. בין השותפים: עיריית עכו, קרן עזריאלי, קרן גרוס, ג׳וינט ישראל ומפעל הפיס. בטקס השתתפו מנהל אגף נוער וצעירים אלי חביב ומנהלת השיווק של קניון עזריאלי מיטל אבוחצירא.
במהלך טקס חלוקת המלגות אמר ראש העיר שמעון לנקרי, כי העירייה תעשה כל שביכולתה על מנת לסייע לסטודנטים הלומדים במוסדות להשכלה גבוהה כדי להצליח בלימודיהם. "אין ספק שיוקר המחייה מקשה על סטודנטים לשלם את שכר הלימוד", אמר לנקרי, "לכן מלגת הלימודים נועדה להקל על הסטודנטים".
בשנת הלימודים הבאה יחולקו בנוסף, מלגות לימודים מוגדלות עד לסך של 10,000 ש״ח למלגה. תקציב המלגות הכולל יעמוד בשנה הבאה על 2,000,000 ש״ח, וזאת הודות לשיתוף פעולה בין עיריית עכו למפעל הפיס ולשותפים נוספים. ההרשמה תחל ב-1 בספטמבר במרכז צעירים עכו.

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
עצרת זיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה תיערך בעכו
ביום ראשון, ד' באייר תשע"ז, 30.4.17 בשעה 19:30 באנדרטה לזכר בני עכו שברחבת העירייה. מסע הזרים יחל בשעה 19:15 מהאנדרטה לזכר פורצי עכו ברח' בן עמי לכיוון רחבת העירייה.
ערב שירי לוחמים
ייערך ביום ראשון, 30.4 בתום העצרת המרכזית, בשעה 21:15 בקונסרבטוריון העירוני ע"ש שטראוס עם דוד ד'אור.
אזכרה ללוחמי המתרות ועולי הגרדום
ייערך ביום א, 30.4 בשעה 16:00 בחדר הגרדום בכלא עכו בהשתתפות חברי כנסת, רב העיר הרב יוסף ישר, ראש העיר שמעון לנקרי ולוחמי המחתרות ומשפחותיהם.
עכו חוגגת 69 לעצמאות ישראל
יום ב', 1.5 החל מהשעה 20:00 ברחבת העירייה: משה פרץ, דודו אהרון ודניאל לוי