הנחיות חירום
מוקד עירוני
רישום לגניםםם

12/09/2016
מאות מתושבי עכו השתתפו בערב פיוטי סליחות לזכרו של רס"ן צפריר בר אור ז"ל בהיכל התרבות בעיר (הגדל)

מופע פיוטי סליחות עם הזמר עמיר בניון נערך בסוף השבוע שעבר בהיכל התרבות – אודיטוריום עכו  לזכרו של רב סרן צפריר בר-אור ז"ל, סמג"ד גדס"ר גולני שנהרג במבצע צוק אייתן בקרב בשכונת סג'עייה לפני כשנתיים.  האירוע נערך במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי, הוריו של צפריר ז"ל, שרונה ואריה בר אור, רב העיר עכו הרב יוסף ישר, חבר מועצת העיר עופר כהן ובהשתתפות מאות מתושבי העיר.
האירוע הופק על ידי הגרעין התורני "ברכת אליהו" בראשות הרב נחשון כהן, עיריית עכו, החברה למרכזים קהילתיים ומחלקת תרבות תורנית בניצוחו של שמעון דיין.
את הערב פתחו בדברי ברכה הרב נחשון כהן ורב העיר. ראש העיר שמעון לנקרי אמר, כי "אנו יודעים כמה מאמץ עושה חייל כדי לגמור את המסלול שלו, וכמה קשה להיות סמג"ד בגדוד הסיור של גולני. איזה סוג של אישיות צריך כדי להוביל חיילים בקרב – את זה מבין רק מי שאש הקרב חרכה את פניו, רק אחד כזה יבין איזה מסירות נפש יש לחיילי צה"ל". עוד אמר לנקרי: "צפריר הוביל את החיילים באומץ, בתושייה ובמנהיגות. הלכו אחריו כי הוא היה דמות מופת, מישהו שאפשר להתחקות אחריו". לאחר מכן הוקרן סרטון על צפריר ז"ל, על האישיות שלו, תפקידיו בצבא ועליו כאיש משפחה.
הרב נחשון כהן: "היה אירוע מרגש ב"ה שהציבור נהנה ותודה לכל השותפים ליוזמה המבורכת הזו".

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים הוצאה לחברה מקיבוץ עין המפרץ בגין מפגעי ריח