מוקד עירוני
הנחיות חירום

"תקשורת בין בני זוג" במרכז צעירים עכו

19/09/2016
"תקשורת בין בני זוג" במרכז צעירים עכו (הגדל)

במסגרת סדרת הרצאות בנושאים שונים המתקיימים במרכז צעירים עכו, התקיימה בשבוע שעבר הרצאה בנושא "תקשורת בין בני זוג". כ-15 צעירים, גברים ונשים,  הקשיבו בשקיקה להרצאה המעניינת שהעבירה עדי לוי, יועצת אישית וזוגית במקצועה. בהרצאה נתנו המשתתפים דוגמאות מחיי היומיום שלהם ואף תירגלו סימולציות.

עדי נתנה טעימות במגוון נושאים כמו: תסמונת הטלפון השבור (כשכל אחד מהצדדים חש פגוע בטענה שהשני אינו שומע ואינו רואה את נקודת מבטו), מעבר ממונולוג לדיאלוג, התמודדות עם בושה ויכולת להביע רצונות, הסרת מכשולים בדרך להבנה ועוד.

על נושאים אלה ואחרים תרחיב עדי בקורס "תקשורת בין בני זוג" שייפתח במרכז צעירים ביום חמישי, 29.9.16 בשעה 19:00-21:00 ויימשך 9 מפגשים. הקורס מסובסד ומספר המקומות מוגבל.

מרכזת ההרצאות במרכז צעירים עכו, גלית חן: " לאחרונה אני שומעת על הרבה בעיות בין בני זוג כשרובם מתלוננים על תקשורת לקויה או אפילו על חוסר תקשורת, ולכן ביקשתי מעדי לוי, שהיא מרצה ותיקה במרכז צעירים, שתרצה על הנושא החם והכאוב הזה. ההרצאה הייתה מעניינת וקיבלתי המון פידבקים טובים עם רצון לקורס המשך".

מנהל אגף צעירים ונוער בעיריית עכו, אלי חביב: " אנחנו מביאים את הנושאים הכי חמים ומבוקשים כדי לתת מענה לצרכי האוכלוסייה בעיר. יש ביקוש רב לנושאים של תקשורת בין בני זוג וזו ההזדמנות, לאחר הרצאת מבוא כה מוצלחת, להירשם לקורס שיתרום משמעותית לתקשורת טובה והצלחה בזוגיות".

ההרצאה הבאה היא בנושא: "קבלת החלטות" ביום רביעי, 21.9.16 בשעה 19:00.
ההרשמה לקורס "תקשורת בין בני זוג" ולהרצאה בנושא "קבלת החלטות" בטלפון: 04-9917477 שלוחה 4.

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים הוצאה לחברה מקיבוץ עין המפרץ בגין מפגעי ריח