רישום לגניםםם
מוקד עירוני

פרויקט מיכא"ל היוקרתי מגיע למרכז צעירים עכו בעזרת תורם אלמוני שהפנה את התוכנית לחיילים משוחררים

20/09/2016

פרויקט  מיכא"ל – מיצוי כישורים אישיים למצויינות, שכונה על ידי שרי החינוך כ"קורס הטיס של מערכת החינוך" הפועל במסגרות  שונות משנת 1994 ומצליח ליצור תחושת הצלחה יוצאת דופן  אצל כל בוגריה, מגיע עתה לחיילים המשוחררים בעכו הודות לתורם אלמוני שבחר בקהל יעד זה.

מדובר בתוכנית שזכתה בפרסי חינוך רבים בארץ ובעולם ומנכ"ל מיכא"ל הדליק משואה בהר הרצל ביום העצמאות ה – 48 למדינת ישראל כהוקרה לפועלה של התוכנית בתחום החינוך.
מיכא"ל  הינה תוכנית מהפכנית ומובילה בתחום מיומנויות למידה הגדרת מטרות ומימוש השאיפות.

שכר הלימוד בקורס גבוה מאוד, אך בקורס הקרוב תינתן מלגת לימודים מלאה לכל חייל לפני שחרור או חייל משוחרר שעונה על התנאים הבאים: חיילים וחיילות משוחררים (עד 7 שנים מתאריך השחרור) עם העדפה לחיילים קרביים.

בקורס נלמדות אסטרטגיות למידה ייחודיות בקשת רחבה של נושאים, ביניהן זיכרון, קריאה מהירה, הבנת הנקרא, אנגלית, חשיבה מתמטית, יצירתיות ועוד ובמקביל נעשה תהליך עמוק לשינוי בתחומים התודעתיים כמו הדימוי העצמי האמונה ביכולת ודרך להשגת יעדים ושאיפות.

זו הזדמנות נדירה לחיילים משוחררים מיחידות קרביות ללמוד בקורס מיכא"ל ולעבור את ההכנה הטובה ביותר לחיים האזרחיים. מס' המקומות מוגבל, כל הקודם זוכה.
המעוניינים להירשם לקורס מוזמנים לפנות למרכז צעירים עכו לגלית חן – רכזת תחום חיילים משוחררים, 04-9917477 שלוחה 4.

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים הוצאה לחברה מקיבוץ עין המפרץ בגין מפגעי ריח