הנחיות חירום
מוקד עירוני

פרויקט מיכא"ל היוקרתי מגיע למרכז צעירים עכו בעזרת תורם אלמוני שהפנה את התוכנית לחיילים משוחררים

20/09/2016

פרויקט  מיכא"ל – מיצוי כישורים אישיים למצויינות, שכונה על ידי שרי החינוך כ"קורס הטיס של מערכת החינוך" הפועל במסגרות  שונות משנת 1994 ומצליח ליצור תחושת הצלחה יוצאת דופן  אצל כל בוגריה, מגיע עתה לחיילים המשוחררים בעכו הודות לתורם אלמוני שבחר בקהל יעד זה.

מדובר בתוכנית שזכתה בפרסי חינוך רבים בארץ ובעולם ומנכ"ל מיכא"ל הדליק משואה בהר הרצל ביום העצמאות ה – 48 למדינת ישראל כהוקרה לפועלה של התוכנית בתחום החינוך.
מיכא"ל  הינה תוכנית מהפכנית ומובילה בתחום מיומנויות למידה הגדרת מטרות ומימוש השאיפות.

שכר הלימוד בקורס גבוה מאוד, אך בקורס הקרוב תינתן מלגת לימודים מלאה לכל חייל לפני שחרור או חייל משוחרר שעונה על התנאים הבאים: חיילים וחיילות משוחררים (עד 7 שנים מתאריך השחרור) עם העדפה לחיילים קרביים.

בקורס נלמדות אסטרטגיות למידה ייחודיות בקשת רחבה של נושאים, ביניהן זיכרון, קריאה מהירה, הבנת הנקרא, אנגלית, חשיבה מתמטית, יצירתיות ועוד ובמקביל נעשה תהליך עמוק לשינוי בתחומים התודעתיים כמו הדימוי העצמי האמונה ביכולת ודרך להשגת יעדים ושאיפות.

זו הזדמנות נדירה לחיילים משוחררים מיחידות קרביות ללמוד בקורס מיכא"ל ולעבור את ההכנה הטובה ביותר לחיים האזרחיים. מס' המקומות מוגבל, כל הקודם זוכה.
המעוניינים להירשם לקורס מוזמנים לפנות למרכז צעירים עכו לגלית חן – רכזת תחום חיילים משוחררים, 04-9917477 שלוחה 4.

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
עצרת זיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה תיערך בעכו
ביום ראשון, ד' באייר תשע"ז, 30.4.17 בשעה 19:30 באנדרטה לזכר בני עכו שברחבת העירייה. מסע הזרים יחל בשעה 19:15 מהאנדרטה לזכר פורצי עכו ברח' בן עמי לכיוון רחבת העירייה.
ערב שירי לוחמים
ייערך ביום ראשון, 30.4 בתום העצרת המרכזית, בשעה 21:15 בקונסרבטוריון העירוני ע"ש שטראוס עם דוד ד'אור.
אזכרה ללוחמי המתרות ועולי הגרדום
ייערך ביום א, 30.4 בשעה 16:00 בחדר הגרדום בכלא עכו בהשתתפות חברי כנסת, רב העיר הרב יוסף ישר, ראש העיר שמעון לנקרי ולוחמי המחתרות ומשפחותיהם.
עכו חוגגת 69 לעצמאות ישראל
יום ב', 1.5 החל מהשעה 20:00 ברחבת העירייה: משה פרץ, דודו אהרון ודניאל לוי