מוקד עירוני
רישום לגניםםם

מקבלים החלטה במרכז צעירים עכו

29/09/2016
מקבלים החלטה במרכז צעירים עכו (הגדל)

כ-20 צעירים השתתפו בשבוע שעבר בהרצאה בנושא "צומת דרכים- קבלת החלטות"                                                                                              שהתקיימה במרכז צעירים בעכו. את ההרצאה העבירה סיגל, מומחית ליצירת בהירות, מיקוד וחופש בקבלת החלטות. "החלטות הן חלק מחיי השגרה שלנו ביומיום. החל ממה נלבש היום, מה נאכל, מה נלמד,  היכן נגור, עם מי נחיה את חיינו, במה נעבוד, לאן ניסע לטייל, כמה זמן ועוד. יש אנשים שקל להם לקבל החלטה בתחום אחד אך מתמהמהים או דוחים לקבל החלטה בתחום אחר", מסבירים במרכז צעירים.
"יש החלטות שאנחנו מקבלים באופן מודע כתוצאה מאירוע כלשהוא בחיים שלנו או באינטראקציה בתוך מערכת יחסים ספציפית. יש החלטות שאנחנו מקבלים באופן בלתי מודע והן מנהלות את מציאות חיינו והתוצאות שלנו בחיים. ובהרצאות שלי אני מלמדת את המשתתפים איך לקבל החלטה, להיות שלמים איתה ולהוציא אותה לפועל ובכך ליצור את המציאות הרצויה", מסבירה  המרצה.

גלית חן, רכזת חיילים משוחררים: "כולנו נמצאים בצמתים שונים במהלך חיינו, צמתים שדורשים מאיתנו לעצור ולקבל החלטה שתעצב את מציאות חיינו ולכן החלטתי להביא את סיגל, להרצאה מרתקת במרכז צעירים".

לאור הביקוש הרב, מרכז צעירים נרגש לפתוח סדנה בת חמישה מפגשים לקבלת החלטות. הסדנה תהיה מעמיקה יותר וכל משתתף יזכה לעבור תהליך אישי בתוף הקבוצה.

אלי חביב, מנהל אגף צעירים ונוער: " לכל החלטה יש רווח ויש מחיר ואנחנו לא רוצים שהמחיר יהיה גבוה מידי לכן אני רואה בהרצאה זו כחשובה לכלל הצעירים תושבי העיר ואני מזמין אתכם ליהנות מסדנא עוצמתית, חוויתית ובעיקר תורמת".

לפרטים נוספים והרשמה ניתן לפנות לגלית- 04-9917477 שלוחה 4

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו