מוקד עירוני
הנחיות חירום

מנכ"ל עיריית ירושלים וראשי המינהל ביקרו בעיריית עכו וערכו סיור לימודי

29/09/2016
מנכ"ל עיריית ירושלים וראשי המינהל ביקרו בעיריית עכו וערכו סיור לימודי (הגדל)
מנכ"ל עיריית ירושלים, אמנון מרחב וראשי המינהל של העירייה ביקרו בסוף השבוע שעבר בעיריית עכו והתרשמו מהפרויקטים הייחודיים של העיר ומהחיים המשותפים.
הצוות הירושלמי התקבל בסבר פנים יפות בלשכת ראש העיר עכו שמעון לנקרי שסקר בפניהם את התפתחותה של העיר בשנים האחרונות.
בהמשך הם סיירו בלוויית מנכ"ל עיריית עכו אוהד שגב וראשי המינהל באתרים שונים בעיר וביניהם הקונסרבטוריון העירוני, הפארק הבוטני ומרכזי הנוער והקהילה. את היום הגדוש הם חתמו בסיור מודרך בעיר העתיקה ובאתריה הקסומים.
מנכ"ל עיריית ירושלים הודה לעיריית עכו על האירוח החם וסיור המנהלים המרתק שהם חוו בעיר. "התרשמנו מאוד מאופן ניהול העיר, מהפרויקטים הייחודיים שאתם מקדמים, מצוות ההנהלה המסור וכמובן מהנשמה היתרה המאפיינת את הצוות העירוני המנהיג את העיר", כתב מנכ"ל עיריית ירושלים למנכ"ל עיריית עכו אוהד שגב, והוסיף: "התרשמנו וגם למדנו מההתמודדות שלכם עם האתגרים שבפניכם, אשר רבים מהם משותפים לנו".
מנכ"ל עיריית ירושלים ציין כי ישמח לארח את ראשי המינהל של עיריית עכו בירושלים ולחלוק עימם, כדבריו דילמות וסוגיות ניהוליות אשר מאפיינות את העיר ירושלים ולייצר המשך למידה הדדית.

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
חג שבועות שמח לכל תושבי העיר ולכל בית ישראל
לתושבי העיר המוסלמים - רמדאן כרים