מוקד עירוני
יד לבנים

נציגות מרכז הגישור בעכו השתתפה בכנס גישורים

1/11/2016
נציגות מרכז הגישור בעכו השתתפה בכנס גישורים (הגדל)

נציגות מרכז הגישור בעיר עכו השתתפה השבוע בכנס גישורים ה-9 שהתקיים השנה באוניברסיטת תל אביב. הכנס השנתי היה בסימן "פורצים דרך לתודעה הציבורית"  ובמהלכו השתתפו כ-1000 נציגים מרחבי הארץ בפאנלים ודיונים בנושאים מגוונים כגון: אקטיביזם וסובלנות בשיח הציבורי, חיבור הגישור לעולמם של בעלי מוגבלויות, ישוב סכסוכים וטיפול בתלונות הציבור, הערך המוסף של הגישור בתחום החינוך, בניית הסכמות בתהליכי התחדשות עירונית ועוד.
המשתתפים התפצלו לקבוצות דיון במהלכן קיבלו כלים רבים בנושאי שיווק וחשיפה, פיתוח תוכן ותהליכי מיתוג ופרסום של עולם הגישור תוך פריצה לתודעה הציבורית. מרכז הגישור והדיאלוג בעכו פועל מזה כ-8 שנים בעיר בליווי של היחידה לעבודה קהילתית במינהל הרווחה בעיריית עכו, תכנית עיר ללא אלימות, משרד הרווחה, פרויקט שיקום השכונות ותכנית גישורים באמצעות עמותת מוזאיקה. המרכז מציע לתושבי עכו שירותי גישור מקצועיים והנחיית תהליכי דיאלוג קהילתי ובניית הסכמות. ליצירת קשר: טל': 04-9956294; נייד: 058-7721222 ; דוא"ל: gishur@akko.muni.il

צילום: מרכז הגישור עכו

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו הוענק לעיר עכו