מוקד עירוני
יד לבנים

8/11/2016
עובדי משרד מבקר המדינה ביקרו בעכו והתרשמו מהתפתחותה של העיר ומפרויקטים חברתיים הפועלים בעיר (הגדל)
עובדי האגף לשלטון מקומי במשרד מבקר המדינה ביקרו בשבוע שעבר בעכו במסגרת סיור לימודי. הביקור החל באולם מועצת העיר עכו, שם הציג בפניהם סמנכ"ל העירייה קובי שמעוני את התפתחותה של העיר בשנים האחרונות, וכן את תפיסת העבודה של הארגון.בין עובדי המשרד שביקרו בעיר נמנו  מנהל אגף ג' ביקורת שלטון מקומי, זיאד אסעד ומנהלת החטיבה לשלטון מקומי מירי רזין.בהמשך נחשפו עובדי משרד המבקר למערכת השו"ב (שליטה ובקרה) של כיפת ברזל המוטמעת במוקד העירוני, ואף ערכו סיור בשכונת האשל והתרשמו מפרויקטים חברתיים כדוגמת משעול, "הבית החם", גישור ועוד.לאחר מכן, ביקרו האורחים בקונסרבטוריון העירוני, שם הוצג בפניהם הפרויקט החינוכי-מוסיקלי ונהנו מקטעי שירה של תלמידי הקונסרבטוריון. האורחים הביעו התפעלות וגילו עניין רב בפרויקטים ובתכניות שהוצגו בפניהם. יצויין, כי זו הפעם השנייה שמשרד מבקר המדינה בוחר להציג בפני עובדיו את העיר עכו כמודל לניהול מקצועי והתחדשות עירונית.

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו הוענק לעיר עכו