הנחיות חירום
מוקד עירוני

פעילות גיבוש במסגרת הכנה לצה"ל נערכה בעכו

15/11/2016
פעילות גיבוש במסגרת הכנה לצה"ל נערכה בעכו (הגדל)
יום גיבוש והשתלמות במסגרת הכנה לצה״ל נערך בשבוע שעבר בעכו בהשתתפות כלל המסגרות העוסקות בתחום ההכנה לצה״ל בעיר. בין המשתתפים היו רכזי מסגרות בתי ספר, נציגי לשכת גיוס חיפה, חיילי פרק משימה, מכינת גל, מכינת אבנר, אחרי, מנ״ע, מועדון דאורייתא, חניכי ש״ש (שנת שירות) של איילים וגרעין איתן.  הפעילות התקיימה בהובלת צוות מרכז הכנה לצה״ל בעכו בראשות אל"מ (במיל') איתן מטמון יועץ ראש העיר לקידום הגיוס המשמעותי לצה"ל וקרן גאון, מנהל יחידת הנוער העירונית.
הפעילות כללה סיור לימודי והכרות עם העיר באולמות האבירים בהובלת דני ארמה, ראש תחום תיירות בחברה הכלכלית של עכו, ובסיומה התקיימה ישיבת סיכום, הצגת מסגרות והצגה של תכנית שנתית ומשימות עירוניות בתחום ההכנה לצה"ל. המשתתפים קיבלו שי צנוע מהעירייה כמזכרת והוקרה על פעילותם החשובה ברשות. "פעילות הגיבוש היא מסורת חשובה  שתורמת מאוד לשותפים לטיפול בתחום הגיוס", אמר עמיחי כהן, רכז הכנה לצה"ל עירוני, "פעילות זו התקיימה הודות לתמיכת העירייה וההשקעה בתחום ובפרט במנהל החינוך ויחידת הנוער העירונית".

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
עצרת זיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה תיערך בעכו
ביום ראשון, ד' באייר תשע"ז, 30.4.17 בשעה 19:30 באנדרטה לזכר בני עכו שברחבת העירייה. מסע הזרים יחל בשעה 19:15 מהאנדרטה לזכר פורצי עכו ברח' בן עמי לכיוון רחבת העירייה.
ערב שירי לוחמים
ייערך ביום ראשון, 30.4 בתום העצרת המרכזית, בשעה 21:15 בקונסרבטוריון העירוני ע"ש שטראוס עם דוד ד'אור.
אזכרה ללוחמי המתרות ועולי הגרדום
ייערך ביום א, 30.4 בשעה 16:00 בחדר הגרדום בכלא עכו בהשתתפות חברי כנסת, רב העיר הרב יוסף ישר, ראש העיר שמעון לנקרי ולוחמי המחתרות ומשפחותיהם.
עכו חוגגת 69 לעצמאות ישראל
יום ב', 1.5 החל מהשעה 20:00 ברחבת העירייה: משה פרץ, דודו אהרון ודניאל לוי