הנחיות חירום
מוקד עירוני

פורום ראשי הרשויות באשכול גליל מערבי קיים סיור תיירותי בעכו

27/11/2016
פורום ראשי הרשויות באשכול גליל מערבי קיים סיור תיירותי בעכו (הגדל)

ראש העיר עכו שמעון לנקרי אירח השבוע את פורום ראשי הרשויות באשכול גליל מערבי לסיור תיירותי בעיר. הסיור נערך בהובלת הג'וינט ואשכול גליל מערבי ובשיתוף מיזם "אוצרות הגליל" בראשותה של הגב' רעיה שטראוס-בן דרור.
במפגש נטלו חלק בין השאר ראש עיריית מעלות-תרשיחא, שלמה בוחבוט העומד בראש האשכול, ראש מועצת מטה אשר יורם ישראלי, ראש מועצת מזרעה פואד עואד המשמש גם כיו"ר פורום התיירות של האשכול, ראש מועצת שלומי גבי נעמן, ראש מועצת פסוטה אדגר דכואר, ראש מועצת מעיליא חאתם עארף, מזכירת מועצת בית ג'אן פדואה דבור ומנכ"ל מועצת כפר ורדים. כמו כן, השתתפו גם הגב' רעיה שטראוס-בן דרור, מנכ"לית אשכול גליל מערבי יעל רון, מנהלת תכניות בג'וינט סיגל בר טל ומנהל "אוצרות הגליל" יריב המאירי.
מפגש ראשי הרשויות החל בביקור בבית התיירנים בעיר העתיקה, שם נשא ראש העיר עכו שמעון לנקרי דברים וקידם בברכה את אורחיו. בהמשך נערך סיור תיירותי מודרך בסמטאות העיר העתיקה על ידי מנהל שיווק התיירות של החברה הכלכלית עכו, רוני מיארה והוא כלל ביקור בשוק הססגוני, בית הכנסת של הרמח"ל, בחמאם הטורקי של גטאס וב"ערבסק" – בניין עותו'מאני עתיק ששוחזר ושופץ ובו שלוש יחידות צימרים ומרכז לאומנויות. בהמשך ביקרו ראשי הרשויות במרכז המידע התיירותי בעיר העתיקה המנוהל על ידי עמותת "זמן גליל מערבי", שם נועדו גם עם מנכ"ל ה-jnf בארה"ב, ראסל רובינסון שייסד את המרכז בעכו. את הביקור התיירותי חתמו ראשי הרשויות במפגש עם מנכ"ל משרד התיירות אמיר הלוי בכפר מזרעה.

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
חג שבועות שמח לכל תושבי העיר ולכל בית ישראל
לתושבי העיר המוסלמים - רמדאן כרים