הנחיות חירום
מוקד עירוני

מנכ"ל הדואר נועד עם ראש העיר עכו ונענה לבקשתו להרחיב את שירותי הדואר בעיר

28/11/2016
מנכ"ל הדואר נועד עם ראש העיר עכו ונענה לבקשתו להרחיב את שירותי הדואר בעיר (הגדל)

ראש העיר עכו שמעון לנקרי נועד היום (ב') בלשכתו עם מנכ"ל דואר ישראל, דני גולדשטיין, לפגישה בנושא מצב הדואר בעיר. בפגישה השתתפו גם סגן ראש העיר אדהם ג'מאל, מנכ"ל העירייה אוהד שגב, מנהלי מרחב צפון בדואר ומנהלת סניף דואר עכו אילנה מועלם.
במהלך הפגישה אמר ראש העיר עכו שמעון לנקרי, כי שירותי הדואר הניתנים בעיר אינם לשביעות רצון התושבים. הוא קבל על כך שישנם עיכובים רבים בקבלת דואר ובמשלוח דואר מחוץ לעיר. סגן ראש העיר אף ציין, כי הקושי בזיהוי כתובות בעיר העתיקה מונע מדברי דואר רבים להגיע לתושבי המקום.
ראש העיר ביקש ממנכ"ל הדואר לפעול ללא דיחוי בהרחבת שירותי הדואר, במיוחד במזרח העיר ולהציב מרכזי חלוקה חדשים בעיר העתיקה בהתאם לאופיו של המקום.
גולדשטיין שהגיע לפגישה עם ראש העיר לאחר שסייר ביחידות הדואר בעיר על מנת ללמוד מקרוב את נושא השירות לתושבי העיר בחלוקת הדואר ובסניפים אמר, כי בחלק גדול מהעיר חל השנה שיפור רב בזמני ההמתנה בסניפים ובחלוקת הדואר. הוא הבטיח לפעול לשיפור המצב. מנכ״ל הדואר נעתר לבקשת ראש העיר להרחיב את שירותי הדואר במקומות העמוסים והבטיח לפקח על הנושא מקרוב. במסגרת זו נקבעה פגישה נוספת בתוך חודש ימים על מנת להציג את תוכנית הפעולה. בתום הפגישה העניק מנכ"ל הדואר לראש העיר מזכרת מהשירות הבולאי הנושאת את דיוקנו.
בעכו יש ארבע יחידות דואר ובשנה האחרונה נפתחו ארבעה מרכזי מסירת חבילות ודואר רשום נוספים, האחרון בהם נפתח בימים אלה בניו פארם בקניון עזריאלי בעיר.

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
חג שבועות שמח לכל תושבי העיר ולכל בית ישראל
לתושבי העיר המוסלמים - רמדאן כרים