הנחיות חירום
מוקד עירוני

התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים הוצאה לחברה מקיבוץ עין המפרץ בגין מפגעי ריח

1/12/2016
ראש מינהל תפעול ואכיפה בעיריית עכו, יניב אשור הוציא לאחרונה התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים נגד חברת א.ע ביו אקולוגיה מקיבוץ עין המפרץ, זאת בגין מפגעי ריח קשים הנובעים ממתקן לפינוי וכילוי פסולת מן החי, אותו היא מפעילה."במהלך התקופה האחרונה סובלים תושבי העיר ממפגעי ריח קשים מאוד המגיעים עד לכדי מפגע תברואתי", כתב אשור לחברה.לדבריו, בביקור שנערך במקום על ידי מנהל מחלקת התברואה ורישוי עסקים בעירייה, גבי בן יאיר בליווי פקחי העירייה נמצא שמקורו של מפגע הריח הוא מהאתר המופעל על ידי החברה בסמוך לצומת עכו-מזרח."בעקבות אותו ביקור ושיחה שנוהלה עמכם, חל שיפור מה במצב", ציין אשור במכתבו, "יחד עם זאת מבקשת עיריית עכו להדגיש בפניכם את חובתכם לדאוג באופן שוטף למניעת מפגעי הריח הפוגעים קשות בתושבי העיר". אשור הוסיף, כי הופעה חוזרת של מפגעי הריח תחייב את העירייה לנקוט נגד החברה בהליכים משפטיים.

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
עצרת זיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה תיערך בעכו
ביום ראשון, ד' באייר תשע"ז, 30.4.17 בשעה 19:30 באנדרטה לזכר בני עכו שברחבת העירייה. מסע הזרים יחל בשעה 19:15 מהאנדרטה לזכר פורצי עכו ברח' בן עמי לכיוון רחבת העירייה.
ערב שירי לוחמים
ייערך ביום ראשון, 30.4 בתום העצרת המרכזית, בשעה 21:15 בקונסרבטוריון העירוני ע"ש שטראוס עם דוד ד'אור.
אזכרה ללוחמי המתרות ועולי הגרדום
ייערך ביום א, 30.4 בשעה 16:00 בחדר הגרדום בכלא עכו בהשתתפות חברי כנסת, רב העיר הרב יוסף ישר, ראש העיר שמעון לנקרי ולוחמי המחתרות ומשפחותיהם.
עכו חוגגת 69 לעצמאות ישראל
יום ב', 1.5 החל מהשעה 20:00 ברחבת העירייה: משה פרץ, דודו אהרון ודניאל לוי