הנחיות חירום
מוקד עירוני

6/12/2016
חניכי יוניסטרים בעכו פיתחו שני מיזמים: שעון חכם לניהול מצב בריאותי תקין וסטיקרים לזיהוי אלרגנים במזון (הגדל)

חניכי יוניסטרים בעכו נועדו בשבוע שעבר עם ראש העיר שמעון לנקרי והציגו בפניו שני מיזמים עסקיים, תוצרי השנה החולפת העוסקים בתחום הבריאות. בפגישה השתתפו סגנית ראש מנהל החינוך, שולה אזולאי ומנהלת יחידת הנוער העירונית קרן גאון.
החניכים שייצגו שתי חברות סטארט אפ צעירות הציגו את המיזמים באמצעות פרזנטציה באנגלית רהוטה ועסקית.
חברת TARETEEN  הציגה את ה-Doclock  השעון החכם שמציע סיוע לאנשים שמרבים לקחת תרופות וניהול מצב בריאותי תקין. הקבוצה המורכבת מ-10 בני נוער  יהודים וערבים בכיתה יא' הציגו אב טיפוס מרשים במיוחד.

החברה השנייה  - lead it  המורכבת מ-15 בני נוער, יהודים וערבים מארבעה בתי ספר  בעיר הציגה את ה- Safe Allergy – סטיקרים הנושאים אינדיקטור הנועד לזהות חומר אלרגני במזון, דבר שיסייע לסובלים מאלרגיות שונות למזון.

ראש העיר שמעון לנקרי התלהב מפעילות בני הנוער  במרכז יוניסטרים ובעולם העסקי והחברתי והציע לחניכים תמיכה כלכלית שתביא להתקדמות משמעותית במיזמים. חברת tareteen קיבלה 10000 ₪  וחברת lead it קיבלה 5000 ₪. חניכי יוניסטרים הודו לראש העיר ולעירייה על התמיכה ושיתוף הפעולה רב השנים בעיר.
עמותת יוניסטרים פועלת מזה 15 שנים  לצמצום הפערים ולהענקת שוויון הזדמנויות על ידי מתן הזדמנות לבני נוער וצעירים מהפריפריה להקים חברות סטארט-אפ ולהשתלב במגזר העסקי, כל זאת לצד פעילות קהילתית משמעותית אותה מובילים חניכי יוניסטרים.
יוניסטרים עושה שימוש בפלטפורמה של חינוך ליזמות על מנת ליצור מוביליות חברתית כלכלית בפריפריה החברתית – גיאוגרפית, ובכך מעצבת מחדש את עתידם של מאות בני נוער וצעירים ברחבי ישראל.

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
חג שבועות שמח לכל תושבי העיר ולכל בית ישראל
לתושבי העיר המוסלמים - רמדאן כרים