הנחיות חירום
מוקד עירוני

פסטיבל אגן הים התיכון ייערך בעכו בחנוכה

13/12/2016

עיריית עכו בשיתוף משרד התרבות יקיימו במהלך חנוכה, בין התאריכים 25-27 בדצמבר 2016 את פסטיבל אגן הים התיכון בעכו. הפסטיבל שיתקיים במשך שלושה ימים רצופים יכלול אירועי מוסיקה, תיאטרון ומחול והוא יתקיים בהיכל התרבות – אודיטוריום עכו, בקונסרבטוריון העירוני,  במועדון הג'אם ובמרכז תרבות ליד כיכר התותח.
ראש העיר עכו שמעון לנקרי אמר: "פסטיבל אגן הים התיכון מצטרף לשורה של פסטיבלים ואירועי תרבות שונים המתקיימים בעיר עכו, ואשר מקשטים אותה בצבעים ובקולות  חדשים". לנקרי הודה לשרת התרבות מירי רגב התומכת ומסייעת לעיר רבות בכל הקשור להנגשת אירועי התרבות לפריפריה. "אנו נמשיך לקדם את אירועי התרבות בעייר לרווחת התושבים", הוסיף לנקרי.
הכניסה לתושבי העיר עכו בחינם בהרשמה מראש במשרדי היכל התרבות – אודיטוריום עכו 04-9914717 או באתר הבית של האודיטוריום: htakko.co.il
להלן לוח האירועים:
יום ראשון, 25.12– מופע פירומניה – קצב האור בשעות 17:00 ו-19:00 באודיטוריום; יאמס הרכב מוסיקה בשעה 20:30 בקונסרבטוריון העירוני; מופע פלמנקו שירים וסיפורים בליווי רקדניות ונגן – 20:30 במועדון הג'אם. יום שני, 26.12 -  הצגה לילה אחרון בטולדו בשעה 20:30 באודיטוריום; מופע מוסיקה קמיליה ב-20:30 במועדון הג'אם; מופע מחול, לירון בן יעקב ב-20:30 בקונסרבטוריון העירוני. יום שלישי, 27.12 -  אלזהאר, הצגת ילדים בשפה הערבית בשעה 20:00 במרכז תרבות ליד כיכר התותח; שמעון פרנס, עליזה אביב וחיים רומנו בשעה 20:30 בקונסרבטוריון העירוני; מופע מחול, פרסקו – סוכריות חמוצות ב-20:30 באודיטוריום.

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
חג שבועות שמח לכל תושבי העיר ולכל בית ישראל
לתושבי העיר המוסלמים - רמדאן כרים