יד לבנים
מוקד עירוני

מחזור שני של קורס צרפתית מדוברת נפתח במרכז צעירים עכו

13/12/2016

מרכז צעירים עכו פתח בשבוע שעבר קורס צרפתית מדוברת. מדובר בקורס השני שנפתח מאז שהחל לפעול בית הספר לשפות במרכז צעירים עכו בתחילת 2016. המרצים המקצועיים מגיעים ממכללת ארז ובסוף הקורס מקבלים המשתתפים תעודת סיום עם מספר השעות. במסגרת בית הספר לשפות ניתן ללמוד במרכז צעירים גם ערבית, ספרדית, סינית, אנגלית, עברית ועוד.

מרכז צעירים שם לעצמו מטרה לקדם ולפתח את נושא ההשכלה בכלל וקורסי השפות בפרט. מטרת בית הספר לשפות היא להנגיש את הקורסים לתושבי העיר הן מבחינת מיקום והן מבחינת המחיר.

גלית חן, רכזת חיילים משוחררים ובית הספר לשפות: " אני נרגשת ושמחה לפתוח מחזור שני של קורס צרפתית. בימים אלו אני שוקדת על פתיחת קורס שני במספר בספרדית מדוברת ומזמינה את תושבי העיר להירשם לקורסים שלנו, להשכיל, ללמוד ולהנות".

אלי חביב, מנהל אגף נוער וצעירים בעיריית עכו: " אני מזמין את כולכם להגיע אלינו למרכז, להתרשם ממגוון הפעילויות, הקורסים והסדנאות ואף להעלות רעיונות לקורסי שפות נוספים שהייתם מעוניינים להשתתף בהם".

לפרטים והרשמה: גלית- 04-9917477 שלוחה 4

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו הוענק לעיר עכו