מוקד עירוני
הנחיות חירום

חמישה כוכבי יופי הוענקו לעיר עכו על תחזוקת מקלטים ציבוריים ועל שיח מקוון בעורף

19/12/2016
חמישה כוכבי יופי הוענקו לעיר עכו על תחזוקת מקלטים ציבוריים ועל שיח מקוון בעורף (הגדל)

אלוף פיקוד העורף יואל סטריק העניק בשבוע שעבר בטקס חגיגי שנערך בבית המועצה לישראל יפה בת"א תעודת "חמישה כוכבי יופי" למנהל אגף הביטחון, הפיקוח ושירותי החירום בעירייה, איתן שליו על תחזוקת מקלטים ציבוריים. כמו כן, הוענקה זו השנה השנייה ברציפות לעיר עכו גם תעודת "חמישה כוכבי יופי" על שיח מקוון בעורף.
התחרות השנתית נערכת על ידי המועצה לישראל יפה בשיתוף פיקוד העורף וזאת במטרה להגביר את המוכנות לחירום, הן בתחום שמירה על כשירות המקלטים הציבוריים והן בכל הקשור למידע לציבור שמועבר באמצעות אתר האינטרנט העירוני והשיח ברשת החברתית.
ראש העיר עכו שמעון לנקרי בירך על הזכייה ואמר, כי עיריית עכו תמשיך להוביל ולקדם את נושא החירום בעיר, וזאת על מנת לשמור על המוכנות לחירום. "רק השבוע הוציאה העירייה לדרך קורס סע"ר (סיוע עצמי ראשוני) של יחידת חילוץ", אמר לנקרי, "ואנו עושים זאת כדי שבשעת אמת נהיה ערוכים ומוכנים היטב".

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
עצרת זיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה תיערך בעכו
ביום ראשון, ד' באייר תשע"ז, 30.4.17 בשעה 19:30 באנדרטה לזכר בני עכו שברחבת העירייה. מסע הזרים יחל בשעה 19:15 מהאנדרטה לזכר פורצי עכו ברח' בן עמי לכיוון רחבת העירייה.
ערב שירי לוחמים
ייערך ביום ראשון, 30.4 בתום העצרת המרכזית, בשעה 21:15 בקונסרבטוריון העירוני ע"ש שטראוס עם דוד ד'אור.
אזכרה ללוחמי המתרות ועולי הגרדום
ייערך ביום א, 30.4 בשעה 16:00 בחדר הגרדום בכלא עכו בהשתתפות חברי כנסת, רב העיר הרב יוסף ישר, ראש העיר שמעון לנקרי ולוחמי המחתרות ומשפחותיהם.
עכו חוגגת 69 לעצמאות ישראל
יום ב', 1.5 החל מהשעה 20:00 ברחבת העירייה: משה פרץ, דודו אהרון ודניאל לוי