יד לבנים
הנחיות חירום

שר העבודה והרווחה ביקר בעכו והתרשם מהתפתחותה של העיר

5/01/2017
שר העבודה והרווחה ביקר בעכו והתרשם מהתפתחותה של העיר (הגדל)

שר העבודה והרווחה, חיים כץ ביקר ביום שלישי בעכו ונועד לפגישת עבודה עם ראש העיר שמעון לנקרי ועם צמרת משרדו. בפגישה שהתקיימה בלשכת ראש העיר השתתפו בין השאר סגני ראש העיר זאב נוימן ואדהם ג'מאל, מנכ"ל העירייה אוהד שגב, ראשי מינהל, מנהל שירות התעסוקה בעכו יהודה אזולאי ונציגי משרד העבודה והרווחה.
במהלך הפגישה הציג ראש העיר עכו שמעון לנקרי בפני השר את התפתחותה של העיר בשנים האחרונות, ואת פעילות העירייה בתחום החברה והרווחה בעיר. כמו כן, הוצגה בפני השר פעילות המרכז לפיתוח ההון האנושי, שכללה השמה של דורשי עבודה, תושבי העיר במקומות עבודה ובהכשרות מקצועיות.
ראשת מנהל הרווחה, עדי מקל סקרה בהרחבה את פעילות המינהל שבראשותה והציגה תכניות רבות המתקיימות בעיר ואשר תורמות בין השאר למשפחות רווחה ולהעצמת נשים.
בהמשך ביקר השר במרכז הגישור ובמרכז למשפחה בעיר המופעל על ידי מינהל הרווחה וכן במרכז יום לקשיש.
ראש העיר הודה לשר על ביקורו וביקש את סיועו בהגדלת תקציב עבור השלמת בניית מרכז מע"ש – מרכז עבודה שיקומי לבעלי מוגבלויות. השר התרשם מהתפתחותה של העיר ומהפעילות הענפה בתחום החברה והרווחה בעיר. השר גם נענה לבקשת ראש העיר ואישר הגדלת סיוע של כחצי מיליון שקל עבור מרכז מע"ש.
קודם לכן, ביקר השר בשירות התעסוקה בעיר ושוחח עם מובטלים ודורשי עבודה.

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו