הנחיות חירום
יד לבנים

"אוטובוס המנכ"לים" ביקר בעכו ואורחיו התרשמו מהעיר הקסומה ומהתפתחותה

10/01/2017
"אוטובוס המנכ"לים" ביקר בעכו ואורחיו התרשמו מהעיר הקסומה ומהתפתחותה (הגדל)
"אוטובוס המנכ"לים" של חברות בנייה, יזמי נדל"ן ומשקיעים הגיע ביום שני לעכו לסיור מיוחד עם ראש העיר שמעון לנקרי ועם מנכ"ל העירייה אוהד שגב. הסיור נערך בהובלת ראש העיר כשלצדו עורך הנדל"ן של "ידיעות אחרונות" עופר פטרסבורג ומנהל השיווק התיירותי של החברה הכלכלית עכו רוני מיארה.
כ-45 אורחים השתתפו בסיור המנכ"לים וביניהם היו גם הפרשן הכלכלי שלמה מעוז, יו"ר איגוד האדריכלים העצמאיים עדנה מור, מנכ"ל קבוצת כתב יהודה כתב, מנהל אזור רשת פתאל יעקב סודרי ועוד.
האורחים החלו את ביקורם במלון הבוטיק האפנדי בעכו העתיקה, שם קיבלו הסבר נרחב מבעלי המלון אורי ירמיאס על הקמת המלון. לאחר מכן, ביקרו האורחים בחמאם של גטאס בעיר העתיקה ושמעו על המיזם המוצלח והתרשמו מקרוב גם ממרכז המידע התיירותי שהוקם על ידי ארגון ה-jnf בשנה האחרונה. בהמשך סיירו האורחים בסמטאות העיר העתיקה וביקרו בחדרי האירוח החדשים "ערבסק". כמו כן, הם ביקרו בבזאר הטורקי, באולמות האבירים ובפרויקטים שונים ברחבי העיר וטעמו מקסמה וייחודה של העיר.
אוטובוס המנכ"לים נועד בראש ובראשונה להכיר מקרוב את העיר עכו ואת "האני מאמין" של ראש העיר, תוך הצגת הזדמנויות למימוש הפוטנציאל הגלום בעיר.
במהלך הפגישה עימם הציג ראש העיר עכו שמעון לנקרי בפני אורחיו את התפתחותה של העיר בעשור האחרון והציג פרויקטים עתידיים בנושאי תיירות, נדל"ן ותעשייה. "העיר עכו עברה מהפכה בשנים האחרונות, שכללה התחדשות עירונית ויצירת הזדמנויות", אמר לנקרי, "ואשמח אם החברות שהשתתפו בסיור ישקיעו בעיר ויהיו חלק ממנה".
מהנדסת העיר ד"ר מיכל סופר סקרה בפני המנכ"לים פרויקטים תיירותיים ומגורים, תוך התייחסות לסטטוס הקיים שלהם.
את הביקור בעכו חתם "אוטובוס המנכ"לים" במפעל GES בעכו, מפעל לתשתיות מים והתפלה מקבוצת עזריאלי.

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
חג שבועות שמח לכל תושבי העיר ולכל בית ישראל
לתושבי העיר המוסלמים - רמדאן כרים