מוקד עירוני
יד לבנים

השיטור העירוני בעכו עצר שני חשודים שברשותם ממצאים ארכיאולוגים החשודים כגנובים

30/01/2017
השיטור העירוני בעכו עצר שני חשודים שברשותם ממצאים ארכיאולוגים החשודים כגנובים (הגדל)
    השיטור העירוני בעכו עצר בסוף השבוע שעבר שני חשודים שברשותם נמצאו עשרות פריטים עתיקים (שהינם בגדר ממצאים ארכיאולוגיים) שעל פי החשד, נגנבו והיו מיועדים למסחר. שני החשודים  תושב חולון (78) ותושב המושב עמיקם (60) עוררו את חשדם של השיטור העירוני שעצר אותם לבדיקה באזור המגדלור בעכו העתיקה.בבדיקה שנערכה ברכבם של השניים התגלתה להפתעתם הרבה של השיטור העירוני כמות גדולה של פריטים עתיקים, ביניהם כדי חרס, מטבעות, כלי זכוכית ו-340 צנצנות דבש!!!. השניים הובלו אחר כבוד לחקירה בתחנת המשטרה בעכו. בהמשך הגיע גם נציג של  רשות העתיקות במטרה לחקור חשד לזיוף וסחר. החשוד מחולון, כך מסתבר הינו דמות מוכרת בתחום.  המשך החקירה הוטל על המשטרה בשיתוף היחידה למניעת שוד ברשות העתיקות.ראש מנהל תפעול ואכיפה בעיריית עכו יניב אשור ציין לשבח את ערנותם של השיטור העירוני שהביאה ללכידת החשודים.

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו הוענק לעיר עכו