הנחיות חירום
יד לבנים

עכו: נפתחה ההרשמה לגני הילדים ולכיתות א' לשנת הלימודים התשע"ח

31/01/2017

הרישום לגני הילדים בעכו (חובה ותת חובה ממלכתי, ממלכתי דתי ומוכר שאינו רשמי) לשנת הלימודים תשע"ח נפתח בתחילת השבוע באופן רשמי ויימשך עד ה-19.2.17. הרישום מתקיים במינהל החינוך בעיריית עכו בימים א'-ה' בין השעות 8.30-12.30 ובימי א' וג' בין השעות 16.00-18.00 ויתאפשר גם באמצעות אתר האינטרנט העירוני www.akko.muni.il.
חייבי רישום גני חובה: ילדים שתאריך לידתם: ו' בטבת התשע"ב 1- בינואר 2012 עד י"ח בטבת התשע"ג – 31 בדצמבר 2012
חייבי רישום גילאי 4 : ילדים שתאריך לידתם: י"ט בטבת התשע"ג – 1 בינואר 2013 עד כ"ח בטבת  התשע"ד –  31 בדצמבר 2013
חייבי רישום גילאי 3: ילדים שתאריך לידתם : כ"ט בטבת התשע"ד 1 -בינאור 2014 עד  ט' בטבת התשע"ה – 31 בדצמבר 2014
לצורך רישום לגני הילדים יש להצטייד בתעודות זהות של שני ההורים ואישור תושב (אי מסירת פרטים מדויקים על מקום המגורים הקבוע של הילד תביא לביטול הרישום ולמיצוי כל הדרכים החוקיות המסורות בידי הרשות). חל איסור מוחלט לרישום בשני מוסדות חינוך.
הורים אשר לא יקפידו על רישום בזמן, יאבדו את זכותם לשיבוץ ילדיהם בגן הקרוב למקום מגוריהם. ההורים מתבקשים לפעול על פי לוח הזמנים שפורסם.

הרישום לכיתות א' נפתח אף הוא השבוע ויימשך עד ה-19.2.17. הרישום מתקיים אך ורק במנהל החינוך בעיריית עכו בימים א'-ה' בין השעות 8.30-12.30 ובימים א' וג' בין השעות 16.00-18.00.
חייבי רישום: תאריך לידתם של ילדים העולים לכיתה א': כ"ה בטבת התשע"א,  1 בינואר 2011  -  ה' בטבת התשע"ב,  31  בדצמבר 2011.

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
עצרת זיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה תיערך בעכו
ביום ראשון, ד' באייר תשע"ז, 30.4.17 בשעה 19:30 באנדרטה לזכר בני עכו שברחבת העירייה. מסע הזרים יחל בשעה 19:15 מהאנדרטה לזכר פורצי עכו ברח' בן עמי לכיוון רחבת העירייה.
ערב שירי לוחמים
ייערך ביום ראשון, 30.4 בתום העצרת המרכזית, בשעה 21:15 בקונסרבטוריון העירוני ע"ש שטראוס עם דוד ד'אור.
אזכרה ללוחמי המתרות ועולי הגרדום
ייערך ביום א, 30.4 בשעה 16:00 בחדר הגרדום בכלא עכו בהשתתפות חברי כנסת, רב העיר הרב יוסף ישר, ראש העיר שמעון לנקרי ולוחמי המחתרות ומשפחותיהם.
עכו חוגגת 69 לעצמאות ישראל
יום ב', 1.5 החל מהשעה 20:00 ברחבת העירייה: משה פרץ, דודו אהרון ודניאל לוי