מוקד עירוני
רישום לגניםםם

עכו: נפתחה ההרשמה לגני הילדים ולכיתות א' לשנת הלימודים התשע"ח

31/01/2017

הרישום לגני הילדים בעכו (חובה ותת חובה ממלכתי, ממלכתי דתי ומוכר שאינו רשמי) לשנת הלימודים תשע"ח נפתח בתחילת השבוע באופן רשמי ויימשך עד ה-19.2.17. הרישום מתקיים במינהל החינוך בעיריית עכו בימים א'-ה' בין השעות 8.30-12.30 ובימי א' וג' בין השעות 16.00-18.00 ויתאפשר גם באמצעות אתר האינטרנט העירוני www.akko.muni.il.
חייבי רישום גני חובה: ילדים שתאריך לידתם: ו' בטבת התשע"ב 1- בינואר 2012 עד י"ח בטבת התשע"ג – 31 בדצמבר 2012
חייבי רישום גילאי 4 : ילדים שתאריך לידתם: י"ט בטבת התשע"ג – 1 בינואר 2013 עד כ"ח בטבת  התשע"ד –  31 בדצמבר 2013
חייבי רישום גילאי 3: ילדים שתאריך לידתם : כ"ט בטבת התשע"ד 1 -בינאור 2014 עד  ט' בטבת התשע"ה – 31 בדצמבר 2014
לצורך רישום לגני הילדים יש להצטייד בתעודות זהות של שני ההורים ואישור תושב (אי מסירת פרטים מדויקים על מקום המגורים הקבוע של הילד תביא לביטול הרישום ולמיצוי כל הדרכים החוקיות המסורות בידי הרשות). חל איסור מוחלט לרישום בשני מוסדות חינוך.
הורים אשר לא יקפידו על רישום בזמן, יאבדו את זכותם לשיבוץ ילדיהם בגן הקרוב למקום מגוריהם. ההורים מתבקשים לפעול על פי לוח הזמנים שפורסם.

הרישום לכיתות א' נפתח אף הוא השבוע ויימשך עד ה-19.2.17. הרישום מתקיים אך ורק במנהל החינוך בעיריית עכו בימים א'-ה' בין השעות 8.30-12.30 ובימים א' וג' בין השעות 16.00-18.00.
חייבי רישום: תאריך לידתם של ילדים העולים לכיתה א': כ"ה בטבת התשע"א,  1 בינואר 2011  -  ה' בטבת התשע"ב,  31  בדצמבר 2011.

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים הוצאה לחברה מקיבוץ עין המפרץ בגין מפגעי ריח