הנחיות חירום
מוקד עירוני

מרכז איי-קאט: הקורסים למבוגרים יוצאים לדרך

21/02/2017
מרכז איי-קאט: הקורסים למבוגרים יוצאים לדרך (הגדל)

השבוע יצא לדרך הקורס הראשון למבוגרים במרכז A-CAT עכו. 28 תיירנים פוטנציאליים ובעלי עסקים בתחום התיירות בעכו ובגליל המערבי, בני כל המגזרים, בעלי עסקים וחולמי חלומות, החלו ללמוד בקורס יזמות וניהול עסק תיירותי, המתקיים בשיתוף מיזם אוצרות הגליל ובית הספר לתיירות באוניברסיטת חיפה.
תיירות, בכל מקום בעולם, מהווה בנוסף להיותה תעשייה כלכלית, גם גשר המחבר ומפגיש בין דתות, עדות, תרבויות ודעות. קורס ראשון למבוגרים יוצא לדרך במרכז לאמנויות וטכנולוגיה A-CAT מייסודו של היזם האפרו אמריקאי ביל סטריקלנד, שמטרתו לחולל שינוי בקרב בני נוער ומבוגרים.
קורס יזמות וניהול עסק תיירותי הינו בשיתוף מיזם אוצרות הגליל, ואוניברסיטת חיפה ומטרתו להכשיר יזמים ובעלי עסק בתחום התיירות, לקראת פתיחת עסק חדש או פיתוח עסק קיים. הקורס יסייע להקנות יכולות ומיומנויות שיאפשרו לבוגרי הקורס לקחת אחריות מקצועית ואישית על הפעלת השירות בתיירות המקומית על מרכיביה השונים, תוך אימוץ סטנדרטים בינלאומיים הקיימים בענף. הקורס יימשך ארבעה חודשים, פעם בשבוע, ארבע שעות כל מפגש החל מהשעה: 17:00, והוא מותאם במיוחד לאנשים עובדים. עלות הקורס 400 ₪ בלבד, ששולמו כדמי הרשמה.
הקורס כולל, בין היתר, מבוא לתיירות ולניהול עסקי תיירות, ניהול עסקי תיירות, שיווק ומכירות,  שיווק ברשת האינטרנט והרשתות החברתיות ככלי שיווק ומכירה. כמו כן יתקיימו שני ימי סיור מקצועיים. בסגל הקורס משולבים מרצים בכירים מסגל בית הספר לתיירות בישראל, מהאקדמיה ומתעשיית האירוח, כולם בעלי ניסיון רב בתחום ההוראה.
בוגרי הקורס יקבלו תעודת גמר המשותפת לבית הספר לתיירות בישראל / אוניברסיטת חיפה, למרכז A-CAT ולמיזם "אוצרות הגליל".
מרכז A-CAT  לאמנויות וטכנולוגיה, הראשון מסוגו בארץ בעיר עכו, נפתח לאחרונה על פי המודל של האפרו אמריקאי ביל סטריקלנד שהחל את דרכו בעיר פיטסבורג בארה"ב וכיום מונה תשעה מרכזים ברחבי ארה"ב. המרכז העשירי מציע לבני נוער ומבוגרים מגוון קורסים בתחום הצילום, תלת מימד, תיירות, ותעשייה, ללא תשלום. מטרתו העיקרית של המרכז, להציע לכידות חברתית, לחולל שינוי בקרב בני נוער ומבוגרים, ולהציע להם אופק ומסלול חדש בחייהם.

קורס יזמות וניהול עסק תיירותי, מרכז A-CAT לאמנות וטכנולוגיה.
רח' העמל 4, עכו, טל' להרשמה: 04-6803333

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
חג שבועות שמח לכל תושבי העיר ולכל בית ישראל
לתושבי העיר המוסלמים - רמדאן כרים