הנחיות חירום
מוקד עירוני

טקס חנוכת גלעד ע"ש יוסי דיעי ז"ל ייערך בעכו

14/03/2017
עיריית עכו תקיים טקס חנוכת גלעד על שמו של מבקר העירייה לשעבר, יוסי דיעי ז"ל ביום שישי, כ"א באדר תשע"ז, 24.3.17 בשעה 11:00, בטיילת הצפונית, רח' ההגנה פינת רח' חטיבת גולני. הטקס ייערך במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי, בני משפחה, חברים ואישי ציבור.
דיעי נפטר לפני כארבע שנים לאחר שנאבק במחלה הקשה. דיעי, בוגר הטכניון ומהנדס תעשיה וניהול בהשכלתו עבד בעיריית עכו במשך כ-23 שנה. הוא ניהל את אגף הגבייה במינהל הכספים בעירייה, ובשנת 2001 מונה לתפקיד מבקר העירייה. דיעי עבד במסירות ובמקצועיות רבה, תרם רבות לעירייה מניסיונו המקצועי וסייע בהובלת תהליכים שהביאו להתייעלות ארגונית.
ראש העיר עכו שמעון לנקרי אמר: "דיעי היה מטובי בניה של העיר עכו וחנוכת הגלעד היא חלק מהנצחתו". במהלך הטקס יועלו קווים לדמותו ופועלו של דיעי, קטעי שירה והסרת הלוט. הציבור מוזמן

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
עצרת זיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה תיערך בעכו
ביום ראשון, ד' באייר תשע"ז, 30.4.17 בשעה 19:30 באנדרטה לזכר בני עכו שברחבת העירייה. מסע הזרים יחל בשעה 19:15 מהאנדרטה לזכר פורצי עכו ברח' בן עמי לכיוון רחבת העירייה.
ערב שירי לוחמים
ייערך ביום ראשון, 30.4 בתום העצרת המרכזית, בשעה 21:15 בקונסרבטוריון העירוני ע"ש שטראוס עם דוד ד'אור.
אזכרה ללוחמי המתרות ועולי הגרדום
ייערך ביום א, 30.4 בשעה 16:00 בחדר הגרדום בכלא עכו בהשתתפות חברי כנסת, רב העיר הרב יוסף ישר, ראש העיר שמעון לנקרי ולוחמי המחתרות ומשפחותיהם.
עכו חוגגת 69 לעצמאות ישראל
יום ב', 1.5 החל מהשעה 20:00 ברחבת העירייה: משה פרץ, דודו אהרון ודניאל לוי