מוקד עירוני
הנחיות חירום

20/03/2017
תלמידים עם צרכים מיוחדים השתתפו בפעילות בפארק האתגרי בעכו במסגרת יום המעשים הטובים (הגדל)
תחת הכותרת "אולימפיאדת המיוחדים" קיימו השבוע רשות הספורט העירונית בשיתוף מינהל הרווחה ואגף קשרי קהילה בעיריית עכו, החברה למרכזים קהילתיים בעיר ו"הרוח הטובה" פעילות ספורט ייחודית לבעלי צרכים מיוחדים בפארק האתגרי בעכו במסגרת יום המעשים הטובים. האירוע נערך במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי, ראש מנהל הרווחה עדי מקל, מנהלת רשות הספורט העירונית רעות סולומון, מנהלת אגף קשרי קהילה בעירייה ליזו אוחיון ונציגי החברה למרכזים קהילתיים בעיר. את האירוע פתחו תלמידים מבית הספר "התומר" בריקוד ספורטיבי לצלילי המוסיקה.
באירוע שהתקיים, זו השנה השלישית ברציפות נהנו התלמידים מפעילות מותאמת הכוללת בין השאר, קיר טיפוס, גלישה באומגה, סדנאות, תחנות הפעלה שונות כמו "משחקים של פעם", משחקי ספורט, אירובי מדרגה ועוד.
ראש העיר עכו שמעון לנקרי בירך את התלמידים ואמר, כי הוא שמח על כך שאירוע חשוב זה מתקיים בעכו במסגרת יום המעשים הטובים.
במהלך האירוע סייעו בני נוער ושחקני קבוצת הפועל עכו בהפעלת התלמידים בפעילות האתגרית. האירוע נערך בחסות תאגיד המים העירוני "מי עכו" ובשיתוף אקי"ם.

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו