יד לבנים
הנחיות חירום

נחנך בעכו גלעד לזכרו של יוסי דיעי ז"ל

29/03/2017
נחנך בעכו גלעד לזכרו של יוסי דיעי ז"ל (הגדל)
במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי נחנך בסוף השבוע שעבר  גלעד בטיילת הצפונית לזכרו של מבקר העירייה לשעבר, יוסי דיעי ז"ל. הטקס נערך בהשתתפות, בני משפחה, חברים ואישי ציבור. את הטקס המרגש ליוו בקטעי שירה תלמידי הקונסרבטוריון העירוני.במהלך הטקס אמר ראש העיר עכו שמעון לנקרי: "דיעי היה אישיות יוצאת דופן והוא היה פורץ דרך. דרכו של יוסי היתה למופת ולהערצה. דיעי היה מגדלור שחיפש תמיד את המשותף והוא יחסר לנו מאוד".דיעי נפטר לפני כארבע שנים לאחר שנאבק במחלה הקשה. דיעי, בוגר הטכניון ומהנדס תעשיה וניהול בהשכלתו עבד בעיריית עכו במשך כ-23 שנה. הוא ניהל את אגף הגבייה במינהל הכספים בעירייה, ובשנת 2001 מונה לתפקיד מבקר העירייה. דיעי עבד במסירות ובמקצועיות רבה, תרם רבות לעירייה מניסיונו המקצועי וסייע בהובלת תהליכים שהביאו להתייעלות ארגונית.
במהלך הטקס שנערך בתאריך יום ההולדת שלו, הועלו על ידי בני המשפחה קווים לדמותו ופועלו של דיעי.

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו הוענק לעיר עכו