יד לבנים
הנחיות חירום

עצרת זיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה תיערך בעכו

24/04/2017
עצרת זיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה תיערך בעכו (הגדל)
עצרת זיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה תיערך בעכו ביום  ראשון, ד' באייר תשע"ז, 30.4.17 בשעה 19:30 באנדרטה לזכר בני עכו שברחבת העירייה. מסע הזרים יחל בשעה 19:15 מהאנדרטה לזכר פורצי עכו ברח' בן עמי לכיוון רחבת העירייה. העצרת תתקיים במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי, רב העיר יוסף ישר, יו"ר יד לבנים בעכו, הגב' אסתר יפה, משפחות שכולות ותושבי העיר. את העצרת ילווה בשירה הזמר דוד ד'אור.
בתום העצרת המרכזית, בשעה 21:15 ייערך בקונסרבטוריון העירוני ע"ש שטראוס ערב שירי לוחמים עם דוד ד'אור. הציבור מוזמן. בערב יום הזיכרון ייחסמו לתנועה וחניה קטעי הרחובות ויצמן והעצמאות מהשעה 15:00 ועד השעה 22:00.
למחורת, ביום שני 1.5 יתקיימו טקסי זיכרון בבתי העלמין בעכו, נחלת אשר (מכר) ונהריה בשעה 11:00. הסעה לבית העלמין בנהריה תצא מבניין העירייה בשעה 10:00.
בשעה 16:00 ייערך טקס אזכרה ממלכתי לחללי המחתרות ולעולי הגרדום בחדר הגרדום בכלא עכו בהשתתפות חברי כנסת, רב העיר הרב יוסף ישר, ראש העיר שמעון לנקרי ולוחמי המחתרות ומשפחותיהם.

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו הוענק לעיר עכו