עכו אתגרי בוטני תמונה

דבר ראש העיר

ראש העיר עכו שמעון לנקרי (הגדל)

תושב/ת יקר/ה,

בשנים האחרונות עוברת העיר עכו שינויים מרחיקי לכת בכל תחומי החיים: שכונות חדשות נבנות, כבישים חדשים נסללים, מבני ציבור חדשים מוקמים, אצטדיון כדורגל עם סטנדרטים אירופאיים, פארק ספורט אתגרי  לצד מרכז טניס אזורי, קונסרבטוריון מפואר ועוד.

במקביל להתפתחות העיר וחידוש התשתיות, נעשית פעילות אינטנסיבית להבאת מפעלים ויזמים שונים בתחומי תיירות ותעשייה לעיר, אשר יביאו לשגשוג ופריחה וישפיעו על העיר כולה, יתרמו רבות לקידומה של העיר ולהבאת אוכלוסיות חזקות נוספות לגור בה.

החינוך בעכו זוכה ליחס מועדף – במוסדות החינוך בעיר נערכו שיפוצים יסודיים מתוך כוונה להתאימם לסטנדרטיים העכשוויים, הוקמו מרכזי נוער וקהילה חדישים ומשאבים רבים מושקעים בתכניות לשיפור הישגי הבגרויות, שאת פירותיהן אנו כבר רואים. עכו ידועה במערכת החינוך הטובה שלה ואנו ממשיכים לטפחה הן מהבחינה הפדגוגית והן בהיבטים הפיזיים. במסגרת זו ניתן דגש גם על החינוך הבלתי-פורמאלי, המקודם דרך רשת המתנ"סים, מועדונים ומועדוניות ועמותות רבות הפועלות בשיתוף העירייה.

בתחום השירות לתושב ביצעה העירייה תהליכי התייעלות מקיפים ושיפרה את השירות בכל תחומי פעילותה. החל מגיבוש אמנת שירות,
    דרך הפעלת מרכז שליטה עירוני 106, הנותן מענה מהיר ואיכותי לפונים, וכלה במציאת פתרונות יעילים המאפשרים השקעה גדולה יותר בתושבים.

אתר האינטרנט החדש של העירייה הינו נדבך נוסף וחשוב בשיפור השירות לאזרח. באתר נשמר עקרון השקיפות, מתפרסם בו מידע מקיף ומהימן אודות היחידות העירוניות של העירייה, פעולותיהן, תחומי אחריותן וכו'. האתר ידידותי למשתמש ומרכז את מלוא האינפורמציה והשירותים המקוונים הדרושים לגולש.

אני מזמין אתכם לגלוש באתר.

שמעון לנקרי
                                                                                                      ראש העיר

לכל החדשות
    דלג על חדשות

המשך עצור
    • העיר עכו זוכת פרס החינוך הארצי

• שיח נקי ברשת

תחת הכותרת "שומרים על שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.

• יותר מ-14 מיליון ש"ח הושקעו בשיפוץ מוסדות החינוך בעיר

יותר מ-14 מיליון ₪ הושקעו בשיפוצי קיץ ובשדרוג מוסדות החינוך בעיר. מדובר בעבודות שבוצעו בסיוע משרד החינוך וקרנות נוספות, תוך ליווי של מינהל החינוך ומינהל התפעול והאכיפה.

• החלה ההרשמה לקבלת מלגת ראש העיר

טפסים ניתן להגיש עד ה-14.12.17

• פסטיבל אגן הים התיכון

ייערך בעכו בחופשת חנוכה בין התאריכים 17-19 בדצמבר. פרטים בהמשך.