עכו אתגרי בוטני תמונה

משלחת מגרמניה ביקרה בעכו ונפגשה עם פרלמנט הנוער יהודי-ערבי

20/06/2017
    ביקור משלחת מגרמניה בעכו (הגדל)
    משלחת מגרמניה החברה בארגון להעצמת צעירים בשירות הציבורי ביקרה בסוף השבוע שעבר בעכו. המשלחת שהיתה אורחת של מינהל קשרי החוץ במרכז לשלטון מקומי התקבלה על ידי סגן ראש העיר אדהם ג'מאל באולם מועצת העיר ונפגשה לדיון ורב שיח מעניין במיוחד עם חברי פרלמנט הנוער יהודי-ערבי. סגן ראש העיר הציג בפני חברי המשלחת את פעילות הרשות המעודדת ומקדמת פרויקטים שונים ברחבי העיר. חברי המשלחת שהספיקו קודם לכן לסייר באתריה הקסומים של העיר בליוויו ובהדרכתו של מנהל השיווק התיירותי של החברה הכלכלית של עכו, רוני מיארה התרשמו מפעילות העירייה בכל הקשור לקידום חיים משותפים בעיר.
    לכל החדשות
    דלג על חדשות

המשך עצור
    • שנה טובה ומבורכת

לכל תושבי העיר עכו ולכל בית ישראל שלוחה ברכת שנה טובה ומבורכת. שנת אושר ושמחה, בריאות והצלחה, שגשוג ופרנסה טובה

• העיר עכו זוכת פרס החינוך הארצי

• חוף הארגמן נפתח לרחצה

החוף פתוח לרחצה לציבור הרחב עד סוף חודש אוקטובר

• שיח נקי ברשת

תחת הכותרת "שומרים על שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.

• זר ברכות לבית הספר אמי"ת קנדי עכו

על בחירתו כבית ספר מצטיין לשנת תשע"ז בגין הישגים ערכיים, חברתיים ולימודיים. יישר כח והמשיכו בעשייה החינוכית הברוכה

• לכל ילדי העיר עכו שנת לימודים פוריה ומוצלחת

• יותר מ-14 מיליון ש"ח הושקעו בשיפוץ מוסדות החינוך בעיר

יותר מ-14 מיליון ₪ הושקעו בשיפוצי קיץ ובשדרוג מוסדות החינוך בעיר. מדובר בעבודות שבוצעו בסיוע משרד החינוך וקרנות נוספות, תוך ליווי של מינהל החינוך ומינהל התפעול והאכיפה.