עכו אתגרי בוטני תמונה

משלחת מגרמניה ביקרה בעכו ונפגשה עם פרלמנט הנוער יהודי-ערבי

20/06/2017
    ביקור משלחת מגרמניה בעכו (הגדל)
    משלחת מגרמניה החברה בארגון להעצמת צעירים בשירות הציבורי ביקרה בסוף השבוע שעבר בעכו. המשלחת שהיתה אורחת של מינהל קשרי החוץ במרכז לשלטון מקומי התקבלה על ידי סגן ראש העיר אדהם ג'מאל באולם מועצת העיר ונפגשה לדיון ורב שיח מעניין במיוחד עם חברי פרלמנט הנוער יהודי-ערבי. סגן ראש העיר הציג בפני חברי המשלחת את פעילות הרשות המעודדת ומקדמת פרויקטים שונים ברחבי העיר. חברי המשלחת שהספיקו קודם לכן לסייר באתריה הקסומים של העיר בליוויו ובהדרכתו של מנהל השיווק התיירותי של החברה הכלכלית של עכו, רוני מיארה התרשמו מפעילות העירייה בכל הקשור לקידום חיים משותפים בעיר.
    לכל החדשות
    דלג על חדשות

המשך עצור
    • העיר עכו זוכת פרס החינוך הארצי

• חופשה נעימה ובטוחה לכל התלמידים

• הסדרי רחצה בחופי עכו

בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.