יד לבנים
הנחיות חירום

נחנכה מועדונית לילדים בעכו ששופצה ואומצה ע"י מפעל ימ"א בעין המפרץ

23/05/2017
נחנכה מועדונית לילדים בעכו ששופצה ואומצה ע"י מפעל ימ"א בעין המפרץ (הגדל)

במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי נחנכה השבוע מועדונית לילדים בשיכוני המזרח בעכו ששופצה ושודרגה על ידי מפעל ימ"א שבקיבוץ עין המפרץ. בטקס חנוכת המועדונית השתתפו בין השאר מנכ"ל המפעל מושון בן ארוש ונציגים נוספים מהמפעל, מנכ"ל העירייה אוהד שגב, ראש מנהל הרווחה עדי מקל, ראש מנהל תפעול ואכיפה יניב אשור ומנכ"ל החברה הכלכלית של עכו אלברט בן שלוש.

ראש העיר שמעון לנקרי הודה לנציגי המפעל על תרומתם למען רווחת ילדי המועדונית ואמר: "זוהי תעודת כבוד למפעל על שבחר לאמץ את המועדונית. אני שמח שהם שותפים איתנו במיזם חברתי זה המצטרף לפרויקטים נוספים שאנו שותפים עם המועצה האזורית  מטה אשר כדוגמת קבוצת הכדורעף". עוד אמר לנקרי: "תפיסת העולם שלנו היא חברתית ואנו עושים הכל על מנת לאפשר לילדי העיר לממש את הפוטנציאל שלהם ולהצליח".

ראש מנהל הרווחה, עדי מקל הודתה אף היא למפעל וציינה לשבח את מנהל הייצור יוסי איזקסון שרקם את הקשר עם המועדונית. מקל אמרה כי היא שמחה על החלטת המפעל להרחיב את פעילותם לאמץ מועדוניות נוספות ולסייע בשדרוגם. היא העניקה לנציגי המפעל בשם העירייה מגן הוקרה על תרומתם.

בתום הטקס שיחקו הילדים בכדורגל יחד עם מנכ"ל העירייה וראש מנהל התפעול והאכיפה במגרש סינטטי חדש שהוקם בחצר המועדונית.

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
חג שבועות שמח לכל תושבי העיר ולכל בית ישראל
לתושבי העיר המוסלמים - רמדאן כרים