הנחיות חירום
יד לבנים

כנס עכו הרביעי לאיכות השלטון בישראל יוצא לדרך

6/06/2017

עיריית עכו בשיתוף המכללה לאיכות השלטון יקיימו זו השנה הרביעית את כנס עכו לאיכות השלטון בישראל. הכנס ייערך במכללה האקדמית גליל מערבי, בניין בית הספר לניהול ע"ש סר הארי סולומון, בניין קיי, אודיטוריום שמש (704) ביום שני, 26 ביוני בין השעות 14:00-9:00.

הכנס ייערך במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי, יו"ר התנועה למען איכות השלטון בישראל והמכון לאיכות השלטון, עו"ד אליעד שרגא, הגב' רעיה שטראוס-בן דרור ונשיא המכללה פרופ' דב דביר.

הכנס יכלול שני מושבים שיעסקו באשכולות אזוריים – המודל החדשני לקידום השלטון המקומי ובמנהיגות נשים בשלטון המקומי.
בין המשתתפים בכנס יהיו ד"ר חיה בנדק – מנכ"לית מועצה אזורית משגב, מריה ג'ריס - מנהלת תחום פיתוח כלכלי ואשכולות, המינהל לשלטון מקומי, משרד הפנים, ד"ר אסנת עקירב – ראש החטיבה למדעי המדינה ולמשאבי אנוש, האקדמית גליל מערבי, יעלה מקליס – ראשת העיר יהוד מונוסון, מיטל להבי – סגנית ראש העיר ת"א –יפו, הממונה על תיק התחבורה, בינוי ותשתיות, עו"ד ליאל אבן-זהר בן דוד, חברת מועצת העיר ראשון לציון, מנכ"לית עמותת כ"ן.

המנהל האקדמי ומנחה הכנס הוא ד"ר שי נחושתאי - מנהל מרכז האתיקה, המכון לאיכות השלטון. הציבור מוזמן. הכניסה חופשית.

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
חג שבועות שמח לכל תושבי העיר ולכל בית ישראל
לתושבי העיר המוסלמים - רמדאן כרים