עכו אתגרי בוטני תמונה

מאות נשים מעכו ומטה אשר השתתפו בערב "נשים באקסטרים" שנערך בפארק האתגרי

הגדל
    כ-500 נשים מעכו וממטה אשר השתתפו ביום רביעי באירוע "נשים באקסטרים" שנערך בפארק האתגרי בעכו במעמד ראש העיר שמעון לנקרי וראש מועצת מטה אשר יורם ישראלי. האירוע הוא פרי יוזמה משותפת של רשות הספורט העירונית בניצוחה של רעות סולומון, אגף קשרי קהילה בעיריית עכו בראשותה של ליזו אוחיון, יועצת ראש העיר לקידום מעמד האשה, אתי סבג, החברה למרכזים קהילתיים בעיר ומועצת מטה אשר.
    לכל החדשות
    דלג על חדשות

המשך עצור
    • סגירת רחוב בן עמי לתנועה

ב-29.8.17 בשל אירועי הקיץ ייסגר רחוב בן עמי בקטע שבין צומת הרמזורים לבין כיכר רחוב יהושפט החל מהשעה 12:00.

• חנוכת השכונה הדתית

הפנינג משפחות וטקס חנוכת השכונה הדתית בעכו ייערך ביום רביעי, 30.8.17. ההפנינג יחל בשעה 16:30 ברחבת מגרש החנייה החדש של בית הספר עליה שנייה. טקס הסרת הלוט יתקיים בשעה 17:30 במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי ותושבי השכונה ברחבת החנייה של מעון חלומוטף בכניסה לשכונה הדתית.

• זר ברכות לבית הספר אמי"ת קנדי עכו

על בחירתו כבית ספר מצטיין לשנת תשע"ז בגין הישגים ערכיים, חברתיים ולימודיים. יישר כח והמשיכו בעשייה החינוכית הברוכה

• שיח נקי ברשת

תחת הכותרת "שומרים על שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.

• העיר עכו זוכת פרס החינוך הארצי

• חופשה נעימה ובטוחה לכל התלמידים

• הסדרי רחצה בחופי עכו

בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.