עכו אתגרי בוטני תמונה

מאות נשים מעכו ומטה אשר השתתפו בערב "נשים באקסטרים" שנערך בפארק האתגרי

הגדל
    כ-500 נשים מעכו וממטה אשר השתתפו ביום רביעי באירוע "נשים באקסטרים" שנערך בפארק האתגרי בעכו במעמד ראש העיר שמעון לנקרי וראש מועצת מטה אשר יורם ישראלי. האירוע הוא פרי יוזמה משותפת של רשות הספורט העירונית בניצוחה של רעות סולומון, אגף קשרי קהילה בעיריית עכו בראשותה של ליזו אוחיון, יועצת ראש העיר לקידום מעמד האשה, אתי סבג, החברה למרכזים קהילתיים בעיר ומועצת מטה אשר.
    לכל החדשות
    דלג על חדשות

המשך עצור
    • העיר עכו זוכת פרס החינוך הארצי

• חוף הארגמן פתוח לרחצה

החוף פתוח לרחצה לציבור הרחב עד סוף חודש אוקטובר

• שיח נקי ברשת

תחת הכותרת "שומרים על שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.

• זר ברכות לבית הספר אמי"ת קנדי עכו

על בחירתו כבית ספר מצטיין לשנת תשע"ז בגין הישגים ערכיים, חברתיים ולימודיים. יישר כח והמשיכו בעשייה החינוכית הברוכה

• לכל ילדי העיר עכו שנת לימודים פוריה ומוצלחת

• יותר מ-14 מיליון ש"ח הושקעו בשיפוץ מוסדות החינוך בעיר

יותר מ-14 מיליון ₪ הושקעו בשיפוצי קיץ ובשדרוג מוסדות החינוך בעיר. מדובר בעבודות שבוצעו בסיוע משרד החינוך וקרנות נוספות, תוך ליווי של מינהל החינוך ומינהל התפעול והאכיפה.