עכו אתגרי בוטני תמונה

עכו מעודדת שיח נקי ברשת

הגדל
    תחת הכותרת "שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.
    כנס ההזנקה ייערך ב-29 באוגוסט באולם מועצת העיר ובהשתתפות ראש העיר עכו שמעון לנקרי, אנשי חינוך, אנשי דת וקהילה.
    ראש העיר אמר, כי אירועי השיימינג והבריונות ברשתות החברתיות בישראל הולכים ומתעצמים מדי יום. "לצערי הרב, יש בציבוריות הישראלית מן תחושה שברשת מותר הכל, וגרוע מכך אף להסתתר תחת שמות בדויים, להכפיש ולהוציא לשון הרע", אמר לנקרי, "עברתי את הסרט הנורא הזה על בשרי וחוויתי מהי בריונות ברשת. זה הזמן להוביל שינוי בתרבות השיח ולשמור על רשת נקייה".
    מטרת התכנית לעודד שיח נקי ברשת מבריונות ואלימות ולהנחיל כללי ברזל לשימוש ברשתות החברתיות.
    במסגרת התכנית יועברו הרצאות והדרכות בנושא גלישה בטוחה באינטרנט, העלאת המודעות לשימוש מושכל ברשת ועידוד שיח נקי ברשתות החברתיות.
    לכל החדשות
    דלג על חדשות

המשך עצור
    • סגירת רחוב בן עמי לתנועה

ב-29.8.17 בשל אירועי הקיץ ייסגר רחוב בן עמי בקטע שבין צומת הרמזורים לבין כיכר רחוב יהושפט החל מהשעה 12:00.

• חנוכת השכונה הדתית

הפנינג משפחות וטקס חנוכת השכונה הדתית בעכו ייערך ביום רביעי, 30.8.17. ההפנינג יחל בשעה 16:30 ברחבת מגרש החנייה החדש של בית הספר עליה שנייה. טקס הסרת הלוט יתקיים בשעה 17:30 במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי ותושבי השכונה ברחבת החנייה של מעון חלומוטף בכניסה לשכונה הדתית.

• זר ברכות לבית הספר אמי"ת קנדי עכו

על בחירתו כבית ספר מצטיין לשנת תשע"ז בגין הישגים ערכיים, חברתיים ולימודיים. יישר כח והמשיכו בעשייה החינוכית הברוכה

• שיח נקי ברשת

תחת הכותרת "שומרים על שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.

• העיר עכו זוכת פרס החינוך הארצי

• חופשה נעימה ובטוחה לכל התלמידים

• הסדרי רחצה בחופי עכו

בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.