עכו אתגרי בוטני תמונה

עכו מעודדת שיח נקי ברשת

עכו מעודדת שיח נקי ברשת (הגדל)
    תחת הכותרת "שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.
    כנס ההזנקה ייערך ב-29 באוגוסט באולם מועצת העיר ובהשתתפות ראש העיר עכו שמעון לנקרי, אנשי חינוך, אנשי דת וקהילה.
    ראש העיר אמר, כי אירועי השיימינג והבריונות ברשתות החברתיות בישראל הולכים ומתעצמים מדי יום. "לצערי הרב, יש בציבוריות הישראלית מן תחושה שברשת מותר הכל, וגרוע מכך אף להסתתר תחת שמות בדויים, להכפיש ולהוציא לשון הרע", אמר לנקרי, "עברתי את הסרט הנורא הזה על בשרי וחוויתי מהי בריונות ברשת. זה הזמן להוביל שינוי בתרבות השיח ולשמור על רשת נקייה".
    מטרת התכנית לעודד שיח נקי ברשת מבריונות ואלימות ולהנחיל כללי ברזל לשימוש ברשתות החברתיות.
    במסגרת התכנית יועברו הרצאות והדרכות בנושא גלישה בטוחה באינטרנט, העלאת המודעות לשימוש מושכל ברשת ועידוד שיח נקי ברשתות החברתיות.
    לכל החדשות
    דלג על חדשות

המשך עצור
    • לכל תושבי העיר עכו חג חנוכה שמח

• העיר עכו זוכת פרס החינוך הארצי

• שיח נקי ברשת

תחת הכותרת "שומרים על שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.

• יותר מ-14 מיליון ש"ח הושקעו בשיפוץ מוסדות החינוך בעיר

יותר מ-14 מיליון ₪ הושקעו בשיפוצי קיץ ובשדרוג מוסדות החינוך בעיר. מדובר בעבודות שבוצעו בסיוע משרד החינוך וקרנות נוספות, תוך ליווי של מינהל החינוך ומינהל התפעול והאכיפה.

• פסטיבל אגן הים התיכון

ייערך בעכו בחופשת חנוכה בין התאריכים 17-19 בדצמבר.