עכו אתגרי בוטני תמונה

יותר מ-14 מיליון ₪ מושקעים בשיפוץ מוסדות החינוך בעכו לקראת פתיחת שנת הלימודים

16/08/2017
    הגדל

עיריית עכו משלימה בימים אלה עבודות נרחבות ושיפוצי קיץ במוסדות החינוך בעיר בהיקף של יותר מ-14 מיליון ₪ במסגרת היערכות לקראת פתיחת שנת הלימודים תשע"ח. מדובר בעבודות המבוצעות בסיוע משרד החינוך וקרנות נוספות ואשר מלוות על ידי אמרכל מינהל החינוך בעירייה, יוסי לוזון.

העבודות כוללות פיתוח חצרות גני ילדים בהיקף של 2.5 מיליון ₪, שיפוץ אולמות ומגרשי ספורט בהיקף של 2.2 מיליון ₪, שיפור תנאי למידה ב-11 בתי ספר בהיקף של 850 אלף ₪, בניית ממ"ד (מרחבי מיגון) בגנים טיפוליים בהיקף של 600 אלף ₪, הצטיידות גנים ובתי ספר, צביעה, מיזוג ועבודות פיתוח.

כמו כן, שיפוצי הקיץ כוללים בין השאר גם טיפול בלקויי בטיחות, הצללות בגני הילדים, רכישת מחשבים וטאבלטים לילדי החינוך המיוחד, שדרוג חדרי מורים, התקנת מערכות אינטרקום בגני הילדים, רכישת ביתני שמירה, טיפול בתקרות אקוסטיות, עבודות חשמל ועוד. השנה ייפתחו שני גני ילדים חדשים.

ראש העיר עכו, שמעון לנקרי אמר, כי כמדי שנה נערכת העירייה לפתיחת שנת לימודים, תוך השקעה רצינית בשיפוצי הקיץ. "רק בשנה החולפת זכינו בפרס החינוך הארצי", אמר לנקרי, "ואנו נמשיך לעשות הכל כדי להעניק לילדי העיר אקלים חינוכי מיטבי וקידום מערכת החינוך בעיר אשר תביא לשיפור מתמיד בהישגי הלימודים של התלמידים ובהישגים החברתיים והערכיים שלהם".  עוד אמר לנקרי, כי העירייה תשקיע בתכניות חינוכיות וחברתיות, תוך חתירה למצויינות.

לנקרי ביקש בהזדמנות זו לברך את בית הספר אמי"ת קנדי שנבחר לבית ספר מצטיין לשנת תשע"ז על שיפור בהישגים הלימודיים, הערכיים והחברתיים של תלמידי בית הספר.

ועוד בענייני חינוך: בימים אלה נבחר יוסי אליאס לתפקיד מנהל בית הספר קשת מפת"ן במקומו של חיים עזרן שסיים את תפקידו.

לכל החדשות
    דלג על חדשות

המשך עצור
    • העיר עכו זוכת פרס החינוך הארצי

• שיח נקי ברשת

תחת הכותרת "שומרים על שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.

• יותר מ-14 מיליון ש"ח הושקעו בשיפוץ מוסדות החינוך בעיר

יותר מ-14 מיליון ₪ הושקעו בשיפוצי קיץ ובשדרוג מוסדות החינוך בעיר. מדובר בעבודות שבוצעו בסיוע משרד החינוך וקרנות נוספות, תוך ליווי של מינהל החינוך ומינהל התפעול והאכיפה.

• החלה ההרשמה לקבלת מלגת ראש העיר

טפסים ניתן להגיש עד ה-14.12.17

• פסטיבל אגן הים התיכון

ייערך בעכו בחופשת חנוכה בין התאריכים 17-19 בדצמבר. פרטים בהמשך.