עכו אתגרי בוטני תמונה

יותר מ-14 מיליון ₪ מושקעים בשיפוץ מוסדות החינוך בעכו לקראת פתיחת שנת הלימודים

16/08/2017
    הגדל

עיריית עכו משלימה בימים אלה עבודות נרחבות ושיפוצי קיץ במוסדות החינוך בעיר בהיקף של יותר מ-14 מיליון ₪ במסגרת היערכות לקראת פתיחת שנת הלימודים תשע"ח. מדובר בעבודות המבוצעות בסיוע משרד החינוך וקרנות נוספות ואשר מלוות על ידי אמרכל מינהל החינוך בעירייה, יוסי לוזון.

העבודות כוללות פיתוח חצרות גני ילדים בהיקף של 2.5 מיליון ₪, שיפוץ אולמות ומגרשי ספורט בהיקף של 2.2 מיליון ₪, שיפור תנאי למידה ב-11 בתי ספר בהיקף של 850 אלף ₪, בניית ממ"ד (מרחבי מיגון) בגנים טיפוליים בהיקף של 600 אלף ₪, הצטיידות גנים ובתי ספר, צביעה, מיזוג ועבודות פיתוח.

כמו כן, שיפוצי הקיץ כוללים בין השאר גם טיפול בלקויי בטיחות, הצללות בגני הילדים, רכישת מחשבים וטאבלטים לילדי החינוך המיוחד, שדרוג חדרי מורים, התקנת מערכות אינטרקום בגני הילדים, רכישת ביתני שמירה, טיפול בתקרות אקוסטיות, עבודות חשמל ועוד. השנה ייפתחו שני גני ילדים חדשים.

ראש העיר עכו, שמעון לנקרי אמר, כי כמדי שנה נערכת העירייה לפתיחת שנת לימודים, תוך השקעה רצינית בשיפוצי הקיץ. "רק בשנה החולפת זכינו בפרס החינוך הארצי", אמר לנקרי, "ואנו נמשיך לעשות הכל כדי להעניק לילדי העיר אקלים חינוכי מיטבי וקידום מערכת החינוך בעיר אשר תביא לשיפור מתמיד בהישגי הלימודים של התלמידים ובהישגים החברתיים והערכיים שלהם".  עוד אמר לנקרי, כי העירייה תשקיע בתכניות חינוכיות וחברתיות, תוך חתירה למצויינות.

לנקרי ביקש בהזדמנות זו לברך את בית הספר אמי"ת קנדי שנבחר לבית ספר מצטיין לשנת תשע"ז על שיפור בהישגים הלימודיים, הערכיים והחברתיים של תלמידי בית הספר.

ועוד בענייני חינוך: בימים אלה נבחר יוסי אליאס לתפקיד מנהל בית הספר קשת מפת"ן במקומו של חיים עזרן שסיים את תפקידו.

לכל החדשות
    דלג על חדשות

המשך עצור
    • סגירת רחוב בן עמי לתנועה

ב-29.8.17 בשל אירועי הקיץ ייסגר רחוב בן עמי בקטע שבין צומת הרמזורים לבין כיכר רחוב יהושפט החל מהשעה 12:00.

• חנוכת השכונה הדתית

הפנינג משפחות וטקס חנוכת השכונה הדתית בעכו ייערך ביום רביעי, 30.8.17. ההפנינג יחל בשעה 16:30 ברחבת מגרש החנייה החדש של בית הספר עליה שנייה. טקס הסרת הלוט יתקיים בשעה 17:30 במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי ותושבי השכונה ברחבת החנייה של מעון חלומוטף בכניסה לשכונה הדתית.

• זר ברכות לבית הספר אמי"ת קנדי עכו

על בחירתו כבית ספר מצטיין לשנת תשע"ז בגין הישגים ערכיים, חברתיים ולימודיים. יישר כח והמשיכו בעשייה החינוכית הברוכה

• שיח נקי ברשת

תחת הכותרת "שומרים על שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.

• העיר עכו זוכת פרס החינוך הארצי

• חופשה נעימה ובטוחה לכל התלמידים

• הסדרי רחצה בחופי עכו

בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.