עכו אתגרי בוטני תמונה

נשים מבשלות בעכו

24/08/2017
    הגדל

תחת הכותרת "נשים מבשלות בעכו" מקדמת עיריית עכו בימים אלה פרויקט קהילתי המיועד לנשות העיר.
    המיזם כולל הכשרה בתחום הקולינרי והעסקי, אפיון המוצר והגדרת זהות מקומית ובניית תוכנית עסקית למיזם. התהליך כולל ליווי וחניכה מקצועית של מובילות הפרויקט.
    מפגש חשיפה יתקיים ביום ראשון, 10 בספטמבר בשעה 17:00בחדר מועצת העיר בעיריית עכו במעמד ראש העיר שמעון לנקרי.
    אז אם את מעוניינת להפוך את אהבת הבישול והאפייה להכנסה מתגמלת, זה הזמן להצטרף למיזם.
    לפרטים והרשמה: ירדן 04-9956225 l מירה- 04-9956170 ,0526048849 מייל:mira@akko.muni.il . הכניסה לאירוע החשיפה מותנת בהרשמה מוקדמת.

לכל החדשות
    דלג על חדשות

המשך עצור
    • כ-8060 יחידות דיור ייבנו במזרח העיר

תושבי העיר עכו מוזמנים להשתתף במפגש להצגת תכנית הרובע שיתקיים ביום רביעי, 6 בספטמבר בשעה 18:00 בבית יד לבנים, רח' ויצמן 11 עכו (ליד הספרייה העירונית). המפגש יארך כשעתיים וחצי והוא ייערך בהשתתפות נציגי העירייה, משרד הבינוי והשיכון וצוות התכנון.

• יותר מ-14 מיליון ש"ח הושקעו בשיפוץ מוסדות החינוך בעיר

יותר מ-14 מיליון ₪ הושקעו בשיפוצי קיץ ובשדרוג מוסדות החינוך בעיר. מדובר בעבודות שבוצעו בסיוע משרד החינוך וקרנות נוספות, תוך ליווי של מינהל החינוך ומינהל התפעול והאכיפה.

• העיר עכו זוכת פרס החינוך הארצי

• חוף הארגמן נפתח לרחצה

החוף פתוח לרחצה לציבור הרחב עד סוף חודש אוקטובר

• שיח נקי ברשת

תחת הכותרת "שומרים על שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.

• זר ברכות לבית הספר אמי"ת קנדי עכו

על בחירתו כבית ספר מצטיין לשנת תשע"ז בגין הישגים ערכיים, חברתיים ולימודיים. יישר כח והמשיכו בעשייה החינוכית הברוכה

• לכל ילדי העיר עכו שנת לימודים פוריה ומוצלחת