עכו אתגרי בוטני תמונה

נשים מבשלות בעכו

24/08/2017
    הגדל

תחת הכותרת "נשים מבשלות בעכו" מקדמת עיריית עכו בימים אלה פרויקט קהילתי המיועד לנשות העיר.
    המיזם כולל הכשרה בתחום הקולינרי והעסקי, אפיון המוצר והגדרת זהות מקומית ובניית תוכנית עסקית למיזם. התהליך כולל ליווי וחניכה מקצועית של מובילות הפרויקט.
    מפגש חשיפה יתקיים ביום ראשון, 10 בספטמבר בשעה 17:00בחדר מועצת העיר בעיריית עכו במעמד ראש העיר שמעון לנקרי.
    אז אם את מעוניינת להפוך את אהבת הבישול והאפייה להכנסה מתגמלת, זה הזמן להצטרף למיזם.
    לפרטים והרשמה: ירדן 04-9956225 l מירה- 04-9956170 ,0526048849 מייל:mira@akko.muni.il . הכניסה לאירוע החשיפה מותנת בהרשמה מוקדמת.

לכל החדשות
    דלג על חדשות

המשך עצור
    • העיר עכו זוכת פרס החינוך הארצי

• שיח נקי ברשת

תחת הכותרת "שומרים על שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.

• יותר מ-14 מיליון ש"ח הושקעו בשיפוץ מוסדות החינוך בעיר

יותר מ-14 מיליון ₪ הושקעו בשיפוצי קיץ ובשדרוג מוסדות החינוך בעיר. מדובר בעבודות שבוצעו בסיוע משרד החינוך וקרנות נוספות, תוך ליווי של מינהל החינוך ומינהל התפעול והאכיפה.

• החלה ההרשמה לקבלת מלגת ראש העיר

טפסים ניתן להגיש עד ה-14.12.17

• פסטיבל אגן הים התיכון

ייערך בעכו בחופשת חנוכה בין התאריכים 17-19 בדצמבר. פרטים בהמשך.