יד לבנים
מוקד עירוני

מבוקשים בעולם העבודה

21/06/2017
מבוקשים בעולם העבודה (הגדל)

צעירים מעכו השתתפו בהרצאה שנערכה במרכז צעירים בעיר בשבוע שעבר בנושא "איך תמיד להיות בביקוש בעולם העבודה" בהנחייתה של ד"ר דפנה שקד. ההרצאה נערכה במסגרת הרצאה נודדת של המשרד לפיתוח הפריפריה הנגב והגליל.

ד"ר שקד, מומחית לפיתוח קריירה ולאסטרטגיית מציאת עבודה הרצתה על תחום הקריירה כשהיא מדגישה שרוב האנשים, לא משנה היכן הם נמצאים ובאיזה נקודת זמן הם בקריירה שלהם, רוצים לעסוק בתחום עיסוק שיממש את הכישורים והיכולות הטובים והאיכותיים ביותר שלהם. לדבריה, אנשים מחפשים מקום עבודה חדש ומתקדמים לתפקיד בכיר יותר או עושים שינוי קריירה, כי מה שהם באמת רוצים זה להיות מוערכים על ידי העבודה שלהם, ליהנות מהעשייה היומיומית שלהם ולהיות מתוגמלים עליה בהתאם.

ד"ר שקד מספרת כי אנשים משקיעים ומפתחים את הקריירה שלהם כי הם מאמינים שדרך העשייה שלהם הם משפיעים בשלושה מעגלים ובהרצאה היא דיברה על שלושת המעגלים ונתנה טיפים איך להישאר בביקוש בעולם העבודה.

המשתתפים הצעירים קיבלו גם מענה אישי לשאלותיהם ופניותיהם ואף זכו לקבל את ההרצאה שלה בחינם גם לדואר האלקטרוני שלהם.
אלי חביב, מנהל אגף נוער וצעירים: "זו אחת מסדרת הרצאות שאמורות להתקיים במרכז צעירים במהלך הקיץ. אני רואה חשיבות רבה בתוכן ההרצאות לטיוב ההון האנושי בעיר. אני מזמין את כל התושבים לבוא וליהנות גם מההרצאות הבאות".

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
חג שבועות שמח לכל תושבי העיר ולכל בית ישראל
לתושבי העיר המוסלמים - רמדאן כרים