עכו אתגרי בוטני תמונה

עשרה עובדים מצטיינים מעיריית עכו קיבלו תעודות הצטיינות

5/09/2017
    הגדל
    ראש העיר עכו שמעון לנקרי, מנכ"ל העירייה אוהד שגב, סמנכ"ל העירייה קובי שמעוני ויו"ר ועד העובדים יוסי לוזון העניקו בסוף השבוע שעבר בטקס מצטיינים רשותי שנתי שנערך במלון רימונים חוף התמרים תעודות הצטיינות לשנת 2016 לעשרה עובדים על מקצועיות, חריצות ומסירות. כמו כן, הוענקו תעודות הוקרה לעובדים שפרשו לגמלאות. בטקס הוענקו גם תעודות הצטיינות לעובדים מצטיינים מתאגיד המים העירוני "מי עכו" ומהחברה הכלכלית של עכו. את הטקס הנחה בטוב טעם יו"ר ועד העובדים יוסי לוזון.
    בטקס השתתפו בין השאר סגן ומ"מ ראש העיר זאב נוימן, יו"ר הסתדרות העובדים במרחב גליל מערבי אשר שמואלי, יו"ר נעמ"ת גליל מערבי עופרה כהן-אלקיים, מנכ"ל החברה הכלכלית של עכו אלברט בן שלוש ומנכ"ל מי עכו דני ספנדי.
    ראש העיר שמעון לנקרי בירך את העובדים המצטיינים ואמר, כי הוא שמח לעמוד בראש ארגון שאנשיו פועלים ללא לאות למען קידומה של העיר עכו ולמען רווחת תושבי העיר. לנקרי סקר את הפרויקטים שמבוצעים בימים אלה והוסיף, כי העיר משנה את פניה לבלתי היכר וזאת הודות למקצועיותם ומסירותם של עובדי העירייה ועובדי התאגידים העירוניים. "לקראת השנה החדשה הבאה עלינו לטובה ברצוני לברך את העובדים ואת תושבי העיר בברכת שנה טובה ומבורכת, שנה של המשך עשייה ברוכה והצלחה", אמר לנקרי.
    העובדים המצטיינים הם: דוד וילדר ורחל פרטוש – מינהל תפעול ואכיפה;  שושנה אבו – מינהל הכספים; ליאורה ברק וליאת אמסלם – מינהל הרווחה;  עליזה צפיר – מינהל הנדסה; אסתר בן עטר ואזהאר אכרמיד – מינהל החינוך, זאהרה חווא – מינהל כללי; לובה אלכסנדרוביץ – מצטיינת רשותית; ג'מאל סלאח – החברה הכלכלית לעכו; אוסמה גזאוי – מי עכו; ברכות למצטיינים.
    לכל החדשות
    דלג על חדשות

המשך עצור
    • כ-8060 יחידות דיור ייבנו במזרח העיר

תושבי העיר עכו מוזמנים להשתתף במפגש להצגת תכנית הרובע שיתקיים ביום רביעי, 6 בספטמבר בשעה 18:00 בבית יד לבנים, רח' ויצמן 11 עכו (ליד הספרייה העירונית). המפגש יארך כשעתיים וחצי והוא ייערך בהשתתפות נציגי העירייה, משרד הבינוי והשיכון וצוות התכנון.

• יותר מ-14 מיליון ש"ח הושקעו בשיפוץ מוסדות החינוך בעיר

יותר מ-14 מיליון ₪ הושקעו בשיפוצי קיץ ובשדרוג מוסדות החינוך בעיר. מדובר בעבודות שבוצעו בסיוע משרד החינוך וקרנות נוספות, תוך ליווי של מינהל החינוך ומינהל התפעול והאכיפה.

• העיר עכו זוכת פרס החינוך הארצי

• חוף הארגמן נפתח לרחצה

החוף פתוח לרחצה לציבור הרחב עד סוף חודש אוקטובר

• שיח נקי ברשת

תחת הכותרת "שומרים על שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.

• זר ברכות לבית הספר אמי"ת קנדי עכו

על בחירתו כבית ספר מצטיין לשנת תשע"ז בגין הישגים ערכיים, חברתיים ולימודיים. יישר כח והמשיכו בעשייה החינוכית הברוכה

• לכל ילדי העיר עכו שנת לימודים פוריה ומוצלחת