עכו אתגרי בוטני תמונה

נחנכה בעכו השכונה הדתית ע"ש הרב מרדכי אליהו זצ"ל

6/09/2017
    הגדל

במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי, רב העיר הרב יוסף ישר, רב העיר צפת הרב שמואל אליהו, מנכ"ל העירייה אוהד שגב, ראש הגרעין התורני "ברכת אליהו", הרב נחשון כהן ואורחים נוספים נחנכה בסוף השבוע שעבר השכונה הדתית "נווה אליהו" בעכו על שמו של הראשון לציון והרב הראשי לישראל לשעבר, הרב מרדכי אליהו זצ"ל.
    בטקס השתתפו בין השאר גם חבר מועצת העיר רפי לוזון, מנכ"ל החברה הכלכלית של עכו אלברט בן שלוש, יו"ר המועצה הדתית רובי לוזון, ראש גרעין אומץ הרב קובי דנה, מנהל גרעין אומץ לשעבר, ישי רובין ודיירי השכונה. האירוע החל בהפנינג משפחות שנערך בכניסה לשכונה.
    לאחר מכן נערך טקס רשמי להסרת הלוט במעמד האורחים ואישי הציבור והושמעו דברי ברכה.
    ראש העיר עכו שמעון לנקרי: "העיר עכו נמצאת ב"ה בימים אלה בתנופת פיתוח אדירה ובקרוב נחנוך גם את שלב ב' של שכונת אנשי הקבע והשכונה לשוטרים. העיר עכו בורכה וזו זכות לגור בה. בימים אלה יצאו לדרך שיווק של מאות יחידות דיור נוספות במסגרת 'מחיר למשתכן' ואנו לקראת חלק נוסף ומשמעותי בהתפתחותה של העיר עכו".

לכל החדשות
    דלג על חדשות

המשך עצור
    • כ-8060 יחידות דיור ייבנו במזרח העיר

תושבי העיר עכו מוזמנים להשתתף במפגש להצגת תכנית הרובע שיתקיים ביום רביעי, 6 בספטמבר בשעה 18:00 בבית יד לבנים, רח' ויצמן 11 עכו (ליד הספרייה העירונית). המפגש יארך כשעתיים וחצי והוא ייערך בהשתתפות נציגי העירייה, משרד הבינוי והשיכון וצוות התכנון.

• יותר מ-14 מיליון ש"ח הושקעו בשיפוץ מוסדות החינוך בעיר

יותר מ-14 מיליון ₪ הושקעו בשיפוצי קיץ ובשדרוג מוסדות החינוך בעיר. מדובר בעבודות שבוצעו בסיוע משרד החינוך וקרנות נוספות, תוך ליווי של מינהל החינוך ומינהל התפעול והאכיפה.

• העיר עכו זוכת פרס החינוך הארצי

• חוף הארגמן נפתח לרחצה

החוף פתוח לרחצה לציבור הרחב עד סוף חודש אוקטובר

• שיח נקי ברשת

תחת הכותרת "שומרים על שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.

• זר ברכות לבית הספר אמי"ת קנדי עכו

על בחירתו כבית ספר מצטיין לשנת תשע"ז בגין הישגים ערכיים, חברתיים ולימודיים. יישר כח והמשיכו בעשייה החינוכית הברוכה

• לכל ילדי העיר עכו שנת לימודים פוריה ומוצלחת