יד לבנים
מוקד עירוני

אירועי עיר הנוער בעכו יוצאים לדרך

5/07/2017

עיריית עכו תקיים השנה את אירועי עיר הנוער 2017 בשיתוף משרד החינוך בפעילויות שונות כמו חדרי בריחה, מציאות מדומה, עמדות מולטימדיה, מסיבות בריכה, אומנים ועוד.

האירועים ייפתחו ביום חמישי, 13.7 במסיבת צבע בפארק לילי שרון בין השעות 20:00-23:30 עם האומן אביאור מלסה. הכניסה חופשית!

אירועי עיר הנוער יתקיימו במהלך חודשי הקיץ באתרים שונים בשיתוף משרד החינוך, התכנית "עיר ללא אלימות" וארגונים נוספים.

ראש העיר עכו שמעון לנקרי אמר, כי השנה הושקעו משאבים רבים בבחירת מגוון פעילויות הקיץ הן לילדים והן לבני נוער. "לבני הנוער מצפה תכנית קייצית עשירה ומהנה, ואני מאחל לכל ילדי העיר חופשה נעימה ובטוחה", הוסיף לנקרי.

ביום שני, 17.7 בין השעות 22:00-01:00 תיערך בקאנטרי מלון רימונים-חוף התמרים מסיבת בריכה. עלות כרטיס למשתתף – 40 ₪, מותנה ברישום מראש;

ביום חמישי, 20.7 בין השעות 19:30-22:30 תיערך הרצאה של אייל מידני בנושא מאבק בסמים ובאלכוהול בחדר "פותחים עתיד" בבניין העירייה (בקומת הכניסה); ביום רביעי, 2 באוגוסט בין השעות 19:30-23:00 תיערך פעילות קיץ במרכז הטניס והיא תכלול מתנפחים, ציורי גוף, דוכני צמות, משחקי טניס, שולחנות משחק, עמדות מולטימדיה, עמדות "זולה" ודיג'י. הפעילות מיועדת לכיתות ד'-ו' בלבד. הכניסה חופשית!.

ביום חמישי, 3.8 בין השעות 18:30-23:30 תיערך במרכז הטניס מסיבת קיץ בשיתוף נוער אשכול גליל מערבי והיא תכלול עמדות מולטימדיה, שולחנות משחק, מתנפחים לנוער, עמדות מציאות מדומה, חדרי בריחה, עמדות "זולה", סימולאטורים של הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים ודי ג'יי וואגוס עם אומן אורח – טליסמאן. הכניסה חופשית!.

ביום שני, 7.8 תיערך מסיבת בריכה בין השעות 22:00-01:00 בקאונטרי של מלון רימונים- חוף התמרים. עלות כניסה 40 ₪, מותנה ברישום מראש.

ביום חמישי, 10.8 בין השעות 20:00-22:30 יוקמו בטיילת הצפונית חדרי בריחה. הכניסה חופשית!

אירועי עיר הנוער ייחתמו ביום חמישי, 24.8 בסדנת אומן ג'ורדי ומסיבת סוף הקיץ במתנ"ס בית העם. הכניסה חופשית!
לפרטים נוספים: קרן גאון-מזוז, מנהלץ יחידת הנוער העירונית 054-6770470.

יש להתעדכן בפייסבוק "יחידת הנוער העירונית עכו"

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
חג שבועות שמח לכל תושבי העיר ולכל בית ישראל
לתושבי העיר המוסלמים - רמדאן כרים