עכו אתגרי בוטני תמונה

מיזם קולינרי חברתי-כלכלי "נשים מבשלות" בעכו יצא לדרך

10/09/2017
    מיזם קולינרי חברתי-כלכלי "נשים מבשלות" בעכו יצא לדרך (הגדל)
    תחת הכותרת "נשים מבשלות בעכו" יצא השבוע לדרך מיזם  קולינרי חברתי-כלכלי. מפגש החשיפה נערך באולם מועצת העיר במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי ובהשתתפות עשרות נשים יהודיות וערביות.  המיזם מפגיש נשים מעדות, מגזרים ותרבויות שונות במטרה ליצור מקור פרנסה דרך אירוח, בישול והסעדה באירועים לקבוצות, למוסדות ולחוויה אותנטית ומגוונת בתחום הקולינרי.  ראש העיר שמעון לנקרי בירך את מייסדת המיזם ואת הנשים העכואיות שבחרו להצטרף אליו. "מדובר במיזם שבראש ובראשונה מעצים את הנשים, מקנה להם כלים ומאפשר להם לפתח את אומנות הבישול, תוך חשיפה לתרבויות שונות", אמר לנקרי.
    במסגרת המיזם, יוכלו הנשים להקים עסק עצמאי או לעבוד כשכירות, תוך הדגשת הייחודיות של המטבח ממנו צמחו ומתן במה למוצר העכואי.  מייסדת  המיזם ביישובים רבים בארץ, סמדר קלצינבקי ומובילת הפרויקט בצפון תמי מינס חברו יחדיו והן יובילו את הפרויקט בעיר עכו בתמיכה ובשותפות עיריית עכו, אגף קשרי קהילה, המרכז לפיתוח ההון האנושי, רשת המתנ"סים בעיר, מינהל הרווחה, יועצת ראש העיר לקידום מעמד האשה, מרכז עוצמה והיחידה לעבודה קהילתית. במפגש החשיפה השתתפו כ-50 נשים מכל העדות והמגזרים בעיר אשר יחלו הכשרה מעשית ותיאורטית במהלך חודש אוקטובר.
    לכל החדשות
    דלג על חדשות

המשך עצור
    • אירועי לילה כחול לבן בחוף הארגמן עכו

לצפייה באירועים יש להקליק על הכותרת

• הסדרי נגישות בערב יום הזיכרון ובערב יום העצמאות

נכים המסתייעים בכסא גלגלים יורשו להחנות את רכביהם בחניון המערבי של עיריית עכו. הכניסה לחניון מרחוב הרצל. האירועים מונגשים לבעלי מוגבלויות וכבדי שמיעה. טלפון ליצירת קשר: המוקד העירוני - 4911* מכל טלפון 8/04/2018

• חוגגים עצמאות בפארק האתגרי ללא תשלום

פעילות אקסטרים ביום העצמאות, 19.4.18 החל מהשעה 10:00 ועד השעה 17:00. כניסה חינם לתושבי העיר עכו (בהצגת תעודת זהות). שימוש בכל מתקני הפארק ללא תשלום!! שימוש ברחבי הפארק לפיקניק ובילוי משפחתי.

• העיר עכו זוכת פרס החינוך הארצי

• שיח נקי ברשת

תחת הכותרת "שומרים על שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.

• יותר מ-14 מיליון ש"ח הושקעו בשיפוץ מוסדות החינוך בעיר

יותר מ-14 מיליון ₪ הושקעו בשיפוצי קיץ ובשדרוג מוסדות החינוך בעיר. מדובר בעבודות שבוצעו בסיוע משרד החינוך וקרנות נוספות, תוך ליווי של מינהל החינוך ומינהל התפעול והאכיפה.

• "ילדותי בעיר– המקום להורים צעירים"

זהו שמו של המתחם החדש שנפתח במרכז צעירים בעכו המיועד למשפחות צעירות.

• בקשה לקבלת תמיכות עמותות חברתיות - הארכה

ניתן להגיש עד ה-30.4.18 במח' הנהח"ש בעיריית עכו