עכו אתגרי בוטני תמונה

דלג על חדשות

המשך עצור
    • כ-8060 יחידות דיור ייבנו במזרח העיר

תושבי העיר עכו מוזמנים להשתתף במפגש להצגת תכנית הרובע שיתקיים ביום רביעי, 6 בספטמבר בשעה 18:00 בבית יד לבנים, רח' ויצמן 11 עכו (ליד הספרייה העירונית). המפגש יארך כשעתיים וחצי והוא ייערך בהשתתפות נציגי העירייה, משרד הבינוי והשיכון וצוות התכנון.

• יותר מ-14 מיליון ש"ח הושקעו בשיפוץ מוסדות החינוך בעיר

יותר מ-14 מיליון ₪ הושקעו בשיפוצי קיץ ובשדרוג מוסדות החינוך בעיר. מדובר בעבודות שבוצעו בסיוע משרד החינוך וקרנות נוספות, תוך ליווי של מינהל החינוך ומינהל התפעול והאכיפה.

• העיר עכו זוכת פרס החינוך הארצי

• חוף הארגמן נפתח לרחצה

החוף פתוח לרחצה לציבור הרחב עד סוף חודש אוקטובר

• שיח נקי ברשת

תחת הכותרת "שומרים על שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.

• זר ברכות לבית הספר אמי"ת קנדי עכו

על בחירתו כבית ספר מצטיין לשנת תשע"ז בגין הישגים ערכיים, חברתיים ולימודיים. יישר כח והמשיכו בעשייה החינוכית הברוכה

• לכל ילדי העיר עכו שנת לימודים פוריה ומוצלחת