עכו אתגרי בוטני תמונה

הזמר אייל גולן יפתח את פסטיבל עכו ה-38

13/09/2017
    הגדל
    פסטיבל עכו לתיאטרון בינלאומי אחר ה-38 ייפתח במוצ"ש, חול המועד סוכות,  7 באוקטובר 2017 בשעה 20:30 בבית הספר לקציני ים בעכו.
    אירוע הפתיחה ייערך במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי והמופע המרכזי הוא של הזמר אייל גולן. תושבי העיר עכו המעוניינים בקבלת הזמנות לאירוע הפתיחה מוזמנים לפנות החל מיום ראשון, 17.9.17 למירי ממשרד דובר העירייה. יש להצטייד בתעודת זהות. מספר המקומות מוגבל. ראש העיר עכו שמעון לנקרי: "אני מזמין את הציבור הרחב להשתתף השנה בפסטיבל עכו, פסטיבל עשיר, מרתק ומגוון שיכלול שמונה הצגות מקור ישראליות, הצגות בינלאומיות מצליחות, עשרות מופעי תיאטרון רחוב ועוד. מצפה לכם חגיגה תרבותית מיוחדת ומלהיבה".
    לכל החדשות
    דלג על חדשות

המשך עצור
    • כ-8060 יחידות דיור ייבנו במזרח העיר

תושבי העיר עכו מוזמנים להשתתף במפגש להצגת תכנית הרובע שיתקיים ביום רביעי, 6 בספטמבר בשעה 18:00 בבית יד לבנים, רח' ויצמן 11 עכו (ליד הספרייה העירונית). המפגש יארך כשעתיים וחצי והוא ייערך בהשתתפות נציגי העירייה, משרד הבינוי והשיכון וצוות התכנון.

• יותר מ-14 מיליון ש"ח הושקעו בשיפוץ מוסדות החינוך בעיר

יותר מ-14 מיליון ₪ הושקעו בשיפוצי קיץ ובשדרוג מוסדות החינוך בעיר. מדובר בעבודות שבוצעו בסיוע משרד החינוך וקרנות נוספות, תוך ליווי של מינהל החינוך ומינהל התפעול והאכיפה.

• העיר עכו זוכת פרס החינוך הארצי

• חוף הארגמן נפתח לרחצה

החוף פתוח לרחצה לציבור הרחב עד סוף חודש אוקטובר

• שיח נקי ברשת

תחת הכותרת "שומרים על שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.

• זר ברכות לבית הספר אמי"ת קנדי עכו

על בחירתו כבית ספר מצטיין לשנת תשע"ז בגין הישגים ערכיים, חברתיים ולימודיים. יישר כח והמשיכו בעשייה החינוכית הברוכה

• לכל ילדי העיר עכו שנת לימודים פוריה ומוצלחת