עכו אתגרי בוטני תמונה

הזמר אייל גולן יפתח את פסטיבל עכו ה-38

13/09/2017
    הגדל
    פסטיבל עכו לתיאטרון בינלאומי אחר ה-38 ייפתח במוצ"ש, חול המועד סוכות,  7 באוקטובר 2017 בשעה 20:30 בבית הספר לקציני ים בעכו.
    אירוע הפתיחה ייערך במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי והמופע המרכזי הוא של הזמר אייל גולן. תושבי העיר עכו המעוניינים בקבלת הזמנות לאירוע הפתיחה מוזמנים לפנות החל מיום ראשון, 17.9.17 למירי ממשרד דובר העירייה. יש להצטייד בתעודת זהות. מספר המקומות מוגבל. ראש העיר עכו שמעון לנקרי: "אני מזמין את הציבור הרחב להשתתף השנה בפסטיבל עכו, פסטיבל עשיר, מרתק ומגוון שיכלול שמונה הצגות מקור ישראליות, הצגות בינלאומיות מצליחות, עשרות מופעי תיאטרון רחוב ועוד. מצפה לכם חגיגה תרבותית מיוחדת ומלהיבה".
    לכל החדשות
    דלג על חדשות

המשך עצור
    • העיר עכו זוכת פרס החינוך הארצי

• שיח נקי ברשת

תחת הכותרת "שומרים על שיח נקי ברשת" מקדמת בימים אלה עיריית עכו תכנית לעידוד השיח וההתנהגות במרחב המקוון. התכנית מתקיימת בשיתוף המרכז לשלטון מקומי ואיגוד האינטרנט הישראלי.

• יותר מ-14 מיליון ש"ח הושקעו בשיפוץ מוסדות החינוך בעיר

יותר מ-14 מיליון ₪ הושקעו בשיפוצי קיץ ובשדרוג מוסדות החינוך בעיר. מדובר בעבודות שבוצעו בסיוע משרד החינוך וקרנות נוספות, תוך ליווי של מינהל החינוך ומינהל התפעול והאכיפה.

• החלה ההרשמה לקבלת מלגת ראש העיר

טפסים ניתן להגיש עד ה-14.12.17

• פסטיבל אגן הים התיכון

ייערך בעכו בחופשת חנוכה בין התאריכים 17-19 בדצמבר. פרטים בהמשך.