רישום לגני ילדים - חדש
תשלומים מקוונים
פסח

חוק סגירת עסקים בערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה

לידיעת בעלי העסקים: ביום א' כ"ז בניסן תשע"א, 1.5.11, ערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה, החל מהשעה 18:00 יש לסגור עסקים. חל איסור בפתיחת בתי עינוג, השמעת מוסיקה, מכירת משקאות חריפים והוצאת שולחנות וכיסאות לרחוב. פקחי העירייה ומשטרת ישראל יאכפו את החוק.

חופשה מרוכזת
לרגל יציאה לחופשה מרוכזת במהלך חול המועד פסח (5-9.4.15) יהיו משרדי העירייה סגורים. מחלקת הגבייה תפעל בימים אלה בין השעות 08:00-12:00 בלבד. במקרים דחופים ניתן לפנות למוקד 106.
עפ"י חוק חג המצות (איסור חמץ) התשמ"ו – 1986
לא יציג בעל עסק בפומבי מוצר חמץ למכירה או צריכה מצהרי יום י"ד בניסן (3.4.15) עד 20 דקות אחרי שקיעת החמה של יום כ"א בניסן (10.4.15). לעניין זה "מוצר חמץ" – לחם, לחמניה, פיתה וכל מוצרי קמח וחמץ אחרים. הגבלה זו אינה כוללת את אזור העיר העתיקה. פקחי העירייה יקפידו לאכוף את החוק וינקטו צעדים נגד מי שיעבור על חוק זה
עמדות לביעור חמץ
במסגרת השמירה על איכות הסביבה יש לבער את החמץ בערב פסח בעמדות שהוכנו מראש על ידי העירייה:רח' משה שרת – ליד בית הכנסת המרכזי הספרדי; רח' האורן – ליד בית הכנסת "ר' דוד ומשה"; רח' ז'בוטינסקי – ליד בית הכנסת המרכזי האשכנזי; שכונת הכרם ב' – בשטח הפתוח שמול ביהכנ"ס "מאור יעקב"; רח' בן שושן אברהם – פינת פינסקר (בשטח הפתוח); רח' החרות – פינת הדס; שכונת גבעת התמרים ליד בית הכנסת "אהבת ישראל"; שכונת בן גוריון – ליד בית הכנסת "עולי הגרדום"; רח' יהודה הלוי - ליד בית הכנסת "רשב"י"; רח' הגאולה ליד בית הכנסת של סרי.
עצרת זיכרון לשואה ולגבורה
תיערך ביום רביעי, 15.4.15 בשעה: 19:45 באודיטוריום בעכו