דניס כהן

דניס כהן (הגדל)
ב-2.5.16 הוענק עיטור יקירת העיר לגב' דניס כהן (73) על  תרומתה רבת השנים למען הקהילה. כהן, נשואה ואם לשלושה ילדים וסבתא לשבעה נכדים מתגוררת בעכו מאז שנת 1956. לאורך שנים רבות פעלה כהן בהתנדבות בשכונות ותיקות בעיר ובמסגרות שונות כמו מרכז יום לקשיש ונעמ"ת. במסגרת פעילותה פתחה כהן מועדון לדו קיום שהיו חברים בו יהודים וערבים מעכו ומיישובי הסביבה. בשנים האחרונות פעלה רבות בהתנדבות בעבודה קהילתית, עזרה בקליטת עולים חדשים, ואף סייעה לוועדי בתים שהצטרפו לפרויקט "מיקוד מאמץ". במשך עשר שנים עבדה כהן בעיריית עכו בתפקיד מנהלת שכונות וסניף האגודה לתרבות הדיור. כהן, בוגרת קורסים רבים של פעילים קהילתיים התנדבה בשנים האחרונות בפרויקט "ידיד לחינוך" בבית הספר התומר, וגם היום פעילה חברתית בתחום תרבות הדיור. כהן היתה עוגן ומשענת לדיירים בשכונות ותרמה רבות למרקם החברתי והקהילתי.