דרוש/ה חבר/ה ועדת ערר לענייני ארנונה כללית

17/10/2018

בתוקף הסמכות המוקנית בחוק הרשויות המקומיות (ערר על קביעת ארנונה כללית), תשל"ו 1976, מבקשת מועצת העיר עכו לפנות בבקשה לקבלת הצעות ממועמדים הרואים עצמם מתאימים לתפקיד חבר ועדת ערר לענייני ארנונה כללית.
על המועמדים להיות תושבי העיר עכו הכשירים להיבחר כחברי מועצת עיר ולא מתקיימות בהם עילות הפסלות הקבועות בסעיף 120 לפקודת העיריות.

סייגים למינויים:
1. לא יתמנה ולא ייבחר כחבר בוועדת ערר מי שעלול להימצא במישרין או בעקיפין, באופן תדיר במצב של ניגוד עניינים עם תפקידו כחבר בוועדת הערר.
2. לא יתמנה ולא ייבחר כחבר בוועדת ערר מי שנמצא בקשר מקצועי, עסקי או אחר עם עיריית עכו.

את הצעת המועמדות, אליהן יש לצרף קורות חיים, טופס שאלון לניגוד עניינים ממולא וחתום, אסמכתא המעידה על מגורים בעיר עכו, יש להפקיד במסירה אישית (לא בדואר) עד ליום ב' -12.11.18 בעיריית עכו, הלשכה המשפטית רח' ויצמן 35 (קומה 2), עכו.

מועמדים העונים על כל תנאי הסף ואשר ימצאו מתאימים על פי שיקול דעתה הבלעדי של עיריית עכו יוזמנו לראיון.

המודעה מתייחסת לנשים ולגברים כאחד.