מכרז מס' 28/21 דרוש/ה מנהל/ת מחלקת סייף

העסקה: דירוג המח"ר 39-41
כפיפות: מנהלת מחלקת ספורט

תחומי אחריות:
הכנת תוכנית שנתית ורב שנתית לקידום ופיתוח תחום הסייף, ואחראי לביצועה לאחר אישור הגורמים המוסכים.
אחראי להכנת הצעת תקציב שנתית ולביצועה לאחר אישורה.
איתור צרכים בתחום הסייף בקהילה.
עבודה בשיתוף פעולה עם משרד החינוך משרד הספורט, איגודי הספורט בישראל וגורמים אחרים, יוזם חידושים ופרויקטים בתחום הסייף.
שיתוף פעולה עם אגודת ספורט, מפעלי ספורט של בתי ספר, מועדונים, נוער, על מנת ליזום חידושים ופרויקטים בסייף התחרותי ובסייף העממי.
פועל לגיוס משאבים וחסויות לקידום הסייף בעיר.
פועל להגברת המודעות בקהילה לספורט הסייף ומפרסם את תכניות הפעילות.
מארגן ועורך אירועים מופעים, כנסים ספורטיביים ועממיים בעיר.
מתן דיווחים ועדכונים לממונים ברשות.

תנאי הסף:
בעל תואר אקדמי המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה.
בעל תעודת מאמן מוכרת בתחום הסייף.
ניסיון של לפחות 5 שנים בניהול ואימון בתחום הסייף.

כישורים נדרשים:
ידע והבנה בניהול ספורט, בעל יכולת לנהל תקציב והבנה בקריאת דוחות כספיים, יכולת ניהול וארגון אירועי ספורט, יכולת הדרכה והפעלה של צוות מדריכים ומאמנים, יכולת ניהול משא ומתן, יכולת ביטוי בכתב ובע"פ, בעל נגישות ויכולת שליטה במחשבים, יכולת ונכונות לעבודה בשעות בלתי שגרתיות, בסופי שבוע ובחול המועד.

הליכי המיון למשרה:
ראיון בוועדת בחינה.
מועמד/ת בעלות מוגבלות, (כגון: ליקוי ראיה, שמיעה, כיסא גלגלים ועוד...) יודיע על כך לרוית נגר – אגף משאבי אנוש ואנו נבצע התאמות בכדי לאפשר למועמד/ת להשתתף בראיון.
למועמד/ת שהינם משתייכים לאוכלוסיות: נשים, ערבים, עולים, חרדים ובעלי מוגבלויות, תינתן עדיפות אם המועמד/ת בעל כישורים דומים לכישוריהם של מועמדים אחרים.

קו"ח בצירוף שאלון מועמד/ת, תעודות והמלצות יש להגיש ידנית במעטפה סגורה עד ה-4.7.2021 בשעה 12:00 באגף משאבי אנוש בעיריית עכו או למייל ravit@akko.muni.il. נא לציין על המעטפה את שם המשרה. המודעה מיועדת לנשים וגברים כאחד.