מכרז מס' 34/2021 דרוש/ה מנהל/ת אגף מערכות מידע

העסקה – שכר בכירים בכפוף לאישור משרד הפנים
כפיפות – מנכ"ל העירייה

תיאור תפקיד:
תכנון וניהול מערכות המידע של הרשות המקומית כמנגנון ניהולי ותפעולי בסיסי בארגון.

עיקרי התפקיד:
אספקת מערכות ושירותי מחשוב לרשות.
גיבוש ויישום של מדיניות מערכות מידע ברשות,  בהלימה לאסטרטגיה ותהליכי העבודה של הרשות.
תכנון תכניות עבודה וניהול התקציב בתחום מערכות המידע.  ניהול עובדי וספקי מערכות מידע.
 ניהול התקשרויות ורכש בתחום מערכות המידע.

תנאי סף:
השכלה ודרישות מקצועיות:
בעל תואר אקדמי, שנרכש במוסד המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה באחד או יותר מהתחומים הבאים: מערכות מידע, מדעי המחשב, הנדסת מחשבים, מתמטיקה ומדעי המחשב, הנדסת תעשייה וניהול במסלול של מערכות מידע, הנדסת תוכנה, הנדסת אלקטרוניקה, הנדסת חשמל במגמת מחשבים או במגמת רשתות מחשבים, תואר בניהול טכנולוגיה במגמת מערכות מידע.
או בעל תואר אקדמי שני במינהל עסקים עם התמחות במערכות מידע או תואר שני בניהול טכנולוגיית המידע.
או בעל תואר אקדמי אחר שנרכש במוסד המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה או שקיבל הכרה מהמחלקה להערכת תארים אקדמיים בחוץ לארץ ועמידה בחובת קורסים (כמפורט בדרישות הקורסים והכשרות מקצועיות.
או הנדסאי או טכנאי רשום בהתאם לסעיף 39 לחוק הנדסאים והטכנאים המוסמכים, התשע"ג-2012 ועמידה בחובת קורסים (כמפורט בדרישות הקורסים).
או תעודת סמיכות לרבנות ("יורה יורה") לפי אישור הרבנות הראשית לישראל, ועמידה בחובת קורסים (כמפורט בדרישות הקורסים).
או אישור לימודים בתכנית מלאה בישיבה גבוהה או בכולל, שש שנים לפחות אחרי גיל 18 ומעבר שלוש בחינות לפחות מתוך מכלול הבחינות שקיימת הרבנות הראשית לישראל (שתיים משלוש הבחינות יהיו בדיני שבת ודיני איסור והיתר) ועמידה בחובת קורסים (כמפורט בדרישות הקורסים).

דרישות ניסיון:
ניסיון מקצועי – של שלוש שנים לפחות כמנהל מערכות מידע הכולל ניהול צוות עובדים טכנולוגי או בתפקיד ניהולי טכנולוגי (פיתוח ו/ או תשתיות) או ניסיון בניהול פרויקטים בתחום המחשוב.

ניסיון ניהולי – שלוש שנות ניסיון לפחות בניהול צוות עובדים מקצועיים.
קורסים והכשרות מקצועיות:
קורסים בהיקף של 200 שעות לפחות בניתוח מערכות מידע או ניהול פרויקטים או מנהלי מערכות מידע (CIO) או קורס ניהול טכנולוגיות (CTO), כל קורס בהיקף של 40 שעות לפחות.
או קורסים אקדמיים בתחומי המערכות מידע של לפחות 20 נ"ז.

דרישות נוספות:
שפות – אנגלית ברמה גבוהה.
ביצוע משימות רב מערכתיות.
עבודה מול גורמים רבים ברשות ומחוצה לה.
שירותיות.
עבודה בשעות בלתי שגרתיות.
חשיפה למידע רגיש.

הליכי המיון למשרה:
עמידה בתנאי הסף.
מבחן התאמה. (רק מועמדים שיעמדו במבחן התאמה יוזמנו לראיון).
ראיון בוועדת בחינה.
מועמד/ת בעלות מוגבלות, (כגון: ליקוי ראיה, שמיעה, כיסא גלגלים ועוד...) יודיע על כך לרוית נגר – אגף משאבי אנוש ואנו נבצע התאמות בכדי לאפשר למועמד/ת להשתתף בראיון.
למועמד/ת שהינם משתייכים לאוכלוסיות: נשים, ערבים, עולים, חרדים ובעלי מוגבלויות, תינתן עדיפות אם המועמד/ת בעל כישורים דומים לכישוריהם של מועמדים אחרים.

קו"ח בצירוף שאלון מועמד/ת, תעודות והמלצות יש להגיש ידנית במעטפה סגורה עד ה-1.8.2021 בשעה 12:00 באגף משאבי אנוש בעיריית עכו או למייל ravit@akko.muni.il. נא לציין על המעטפה את שם המשרה. המודעה מיועדת לנשים וגברים כאחד.