נשים באקסטרים בעכו

הגדל
רשות הספורט העירונית בשיתוף אגף קשרי קהילה בעיריית עכו, יועצת ראש העיר לקידום מעמד האשה, החברה למרכזים קהילתיים בעיר ומועצת מטה אשר יקיימו ביום רביעי, ה-2 באוגוסט בשעה 19:00 ערב נשים באקסטרים בפארק האתגרי בעכו. באירוע שייערך בתמיכתו ובעידודו של ראש העיר עכו שמעון לנקרי יתאפשר שימוש חופשי בכל מתקני הפארק ואף יוצבו מתחמים שונים של חוויה רוחנית, עיסויים וטיפולים, שירותי בריאות וייעוץ. כמו כן, יוקם מתחם אקטיבי הכולל פעילות של עיצוב וחיטוב, זומבה, פילאטיס, אומנויות לחימה לנשים ויוגה. במהלך האירוע יוגש כיבוד קל ושי לכל משתתפת. עלות כרטיס כניסה במכירה מוקדמת – 30 ₪, ביום האירוע – 40 ₪.
כרטיסים ניתן לרכוש באגף קשרי קהילה בעיריית עכו, אצל יועצת ראש העיר לקידום מעמד האשה, רשות הספורט העירונית ובמועצת מטה אשר.