העיר עכו זכתה בתואר הרשות הבולטת במחוז צפון בתחרות טיפוח המקלטים הציבוריים

10/12/2017
העיר עכו זכתה בתואר הרשות הבולטת במחוז צפון בתחרות טיפוח המקלטים הציבוריים (הגדל)
אלוף פיקוד העורף, תמיר ידעי  ויו"ר המועצה לישראל יפה, אברהם כץ עוז העניקו בסוף השבוע שעבר לראש העיר עכו שמעון לנקרי, לראש מנהל תפעול ואכיפה יניב אשור ולמנהל אגף הבטחון, הפיקוח ושירותי החירום איתן שליו את תואר הרשות הבולטת במחוז צפון בתחרות המקלט והמיגון במרחב האזרחי בישראל יפה. התואר הוענק במסגרת זכייה בחמישה כוכבי יופי בטיפוח המקלטים הציבוריים. מטרת התחרות היא לעודד את הרשויות המקומיות להגביר ולשפר את פעילותן בתחום המוכנות ואחזקת המקלטים הציבוריים, תוך הגברת המעורבות והמודעות של הקהילה. במהלך תחרות זו, המתבצעת בשיתוף פיקוד העורף, נבחנים המקלטים הציבוריים בקריטריונים של מוכנות, חזות – פנימית וחיצונית, ותחזוקה.
כמו כן, הוענקה לרשות, זו השנה השלישית ברציפות תעודת חמישה כוכבי יופי על שיח מקוון בעורף.
ראש העיר עכו שמעון לנקרי בירך על הזכייה ואמר, כי העירייה תמשיך להשקיע במוכנות לחירום ותעשה כל שביכולתה על מנת לשמור על כשירות וטיפוח המקלטים בעיר.