עכו השתתפה במרוץ שליחים חברתי

17/12/2017
עכו השתתפה במרוץ שליחים חברתי (הגדל)

חברת החשמל קיימה ביום ראשון הדלקת נרות חגיגית בשיתוף עם עיריית עכו במסגרת מרוץ השליחים החברתי מאילת ועד קריית שמונה -   "בשביל האור".

נר שישי של חנוכה הוקדש למען שוויון הזדמנויות לכל והוא הסתיים בטקס הדלקת הנרות שהתקיים בהיכל העירייה בהשתתפות שמעון לנקרי, ראש העיר עכו,  אורן הלמן, סמנכ"ל שיווק ורגולציה בחברת החשמל, הרצל פרידמן, מנהל מחוז הצפון של החברה ומשה זריהן, מ"מ מנהל אזור נהריה. את הטקס הנחתה בטוב טעם מנהלת אגף קשרי קהילה בעירייה, ליזו אוחיון. ארגון העובדים של חברת החשמל תרם טלוויזיה לעמותת "אחרי" שחבריה השתתפו במירוץ.

שמעון לנקרי, ראש העיר עכו:  בלי שוויון הזדמנויות לא יקרה שום דבר טוב במדינה, ולמען ערך זה רצנו היום.  העיר עכו עושה מאמץ לקדם אור ושיוויון, חברת החשמל יזמה את המירוץ ואנחנו נרתמנו למשימה מכל הלב״.

אורן הלמן, סמנכ"ל שיווק ורגולציה בחברת החשמל: "חברת החשמל פועלת במהלך כל השנה לקידום ערכים של קידום שוויון חברתי, פריפריה (חברתית וגיאוגרפית) ומרכז, בכל חלקי החברה הישראלית. חג החנוכה הוא הזדמנות עבורנו להביא את האור למקומות הזקוקים לכך. חג אורים שמח לכל בית ישראל".

מיקו צרפתי יו"ר ארגון עובדי חברת החשמל:" עובדי חברת החשמל, רואים חשיבות רבה בתרומה לקהילה ופועלים כל השנה על מנת לעזור ולסייע לאלו שזקוקים לכך. חג החנוכה הינו חג האור ועובדי חברת החשמל העומלים יומם וליל במשך כל השנה, אם זה בחמסין או בסערה על מנת  להבטיח שבכל בית בישראל תמיד יידלק האור וכך ימשיכו לעשות גם בעתיד