יום חילופי שלטון של בני הנוער בעיריית עכו

14/01/2018
יום חילופי שלטון  של בני הנוער בעיריית עכו (הגדל)
נציגי מועצת הנוער העירונית בעכו קיימו הבוקר (א') יום חילופי שלטון בעיריית עכו. המפגש נפתח באולם מועצת העיר בהשתתפות ראש העיר עכו שמעון לנקרי, סגנו אדהם ג'מל, ראשי מינהל, מנהל החברה למרכזים קהילתיים בעיר, יורם פוסקלינסקי ומנהלת מתנ"ס בית העם לימור שמעוני. את יום חילופי השלטון שהפכו למסורת בעיריית עכו הובילו מנהלת יחידת הנוער העירונית קרן גאון-מזוז ומנחת מועצת הנוער העירונית טלי פרצוב-נוברזוב.
ראש העיר שמעון לנקרי פתח את המפגש בדברי ברכה ואמר לתלמידים: "יום חילופי השלטון מהווה עבורכם הזדמנות בלתי חוזרת ללמוד על המערכת המוניציפאלית ואנו מעוניינים שתתנסו בצד המנהיגותי". בהמשך סקר לנקרי בפני בני הנוער את פעילות מועצת העיר. במהלך היום החליפו התלמידים את בכירי העירייה בתפקידיהם וליוו אותם במהלך עבודתם.