נזקי הסערה: עובדי עיריית עכו טיפלו בעצים ובעמודי תאורה שקרסו

23/01/2018
נזקי הסערה: עובדי עיריית עכו טיפלו בעצים ובעמודי תאורה שקרסו (הגדל)

בשל היערכות מוקדמת של עיריית עכו על כלל אגפיה יחד עם גורמי המשטרה, כב״ה ומי עכו נשמרה שגרת החיים בעיר למרות מזג האוויר הסוער שהיה בסוף השבוע שעבר. בעקבות הסערה התקבלו במוקד העירוני עשרות פניות שטופלו על ידי הצוותים המקצועיים ממינהל התפעול והאכיפה ומאגף החשמל בעירייה. הפניות עסקו בהצפות נקודתיות, קריסת עצים וענפים, שלטים שניתקו ממקומם, ופגיעה באספקת החשמל שחודשה בתוך זמן קצר. מרבית הפגיעות היו בשטחים הפרטיים והמשותפים.
ראש העיר עכו שמעון לנקרי ציין לשבח את עבודתם המסורה של עובדי העירייה במהלך הסערה והוסיף, כי העובדה שהם היו ערוכים היטב למזג האוויר הסוער תרמה למענה מיידי הולם לכל פנייה.
במהלך הסערה טיפלו צוות העירייה בין השאר בשלושה עמודי תאורה שקרסו כתוצאה מרוחות עזות ובהסרת מפגעי בטיחות שונים.
במסגרת היערכות מוקדמת של העירייה למזג האוויר הסוער תוגברו עובדי העירייה בפעילותם בשטח, בהצבת כוננים ובמוקד העירוני. כמו כן, פעלו הצוותים בשיתוף פעולה ובתיאום מלא עם גופי החירום וההצלה.